Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vehement69

senior tag

válasz dadada #65 üzenetére

TP-t kivéve mind megvolt :)

feljebb írta valaki az Acer-eket... hát no comment.. sajnos leromlott (szinten maradt?) a minőségük..

mellesleg itt írta le valaki a lényeget: nem fikázni kell, hanem mérlegelni. Most attól senki nem lesz 'hülyébb', mert ezt, vagy azt vette. mások az igények. Bambanő: tök egyetértek veled is. Neked meg az az igényed. Én személy szerint nagyot csalódtam a Linuxban és a közösségben. Aki meg nem, az szerencsés, van egy ingyenes és számára tökéletes(-en beállított/személyre szabott) OS. Viszont az én szemszögemből a Windows használata egyszerűbb egy hozzám hasonlóan közepesen tájékozott usernek. A számtech analfabétáknak is, viszont nekik meg a Mac OS lehet még a nyerő (ahogy szerintem minden osztályban a legkezdőbbektől a leghaladóbbig a Mac OS egy elég jó kompromisszum, megintcsak SZVSZ). Nem kell ezen szarozni, kinek mi válik be.

+1: Adobe termékekre (említetted a PS-ot) meg egyértelműen Mac, gyorsabban futnak :)

szerk: a játék meg szerintem akárhogyis mindig előjön, én is belevontam, huszadrangú érv egyik, vagy másik megoldás mellett.. tinédzser srác(vagy hölgykezdemény xD) kap egy XBOX-ot/PS-t/Windowsos gépet úgyis a szüleitől, aki meg idősebb, netalántán dolgozik, úgyis csak nagyon alkalmi játékos, arra ott vannak a flash-játékok, a passziánsz, etc.. Vagy akár szintúgy egy konzol, egy-két arcade-játékkal.. ez az a része az érveléseknek, amit sohasem tudtam hova tenni/komolyan gondolni

Új hozzászólás Aktív témák