- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
És ha AML 8626-M6 ? talán ez lenne benne ez milyen proci amugy mali-400mpvel van szerelve avgy vlami mali-400 x2 és 1.5ghzes ez is bár én ugy tudom ez kinai proci de az ainol tabokban az ujjakban is z van és simán vitte vidin a MC3,NOVA3 -at szrintem mind1 mi lesz benne ha elbirja játékokat vagyis amire tervezték,csinálták akkor meg fog feleleni
-
Jóember
csendes tag
Jól néz ki, és remélem, majd (idővel) az ára is megy lejjebb, bár így sem vészes.
"Ha egy árucikket úgy reklámoznak, hogy "50 dollár alatt", mérget vehetsz rá, hogy ez nem 19 dollár 95 centet jelent." (McGowan reklámaxiómája)
-
M@trixfan
addikt
Egész jól néz ki elsőre, emulátorozni jó lehet. Fő kézikonzolként az a baj, hogy igazából nem áll mögötte senki és maga a hardver önmagában csak a fele a történetnek.
-
haris
őstag
"Tegye fel a kezét aki szeret telefonon/tableten olyan játékokkal játszani amit komolyan kell irányítani? (pl FPS, komolyabb autós gamma stb)"
..és a mai 12év alatti korosztály feltette a kezét - köztük az én 8éves fiam, apa pedig megy és megveszi.
"Én küzdök tableten a Shadowgunnal de hogy élvezetes lenne az irányítása azt NAGYON nem mondanám és ez az összes többire is igaz."
Az én fiam meg a billentyűzetes irányítással küzd, miközben a telefonomon simán tol valami autóversenyes gammát, én egy kört nem tudok vele megtenni, és nem is köt le.
Nem mi vagyunk a célcsoport, ennyi.
Lesz rá vevő. -
gabon69
csendes tag
válasz
quailstorm #35 üzenetére
kőszőnőm
-
gabon69
csendes tag
Bocsi de esetleg valaki megtudná mondani toshiba l 30-134 hez biost hol találok
-
socialkiller
tag
PS Vita+Galaxy Player 5.8= Ez
-
banhammer
veterán
"A gyártó azonban azt ígéri, hogy a készülék olyan segédprogramokkal érkezik, amivel lényegében bármilyen játék tapicskolós vezérlése kiválthatóvá válik a fizikai részleggel."
Ezzel kapcsolatban nagyon szkeptikus vagyok.
Nem sok olyan Androidos játékkal találkoztam eddig ami támogatná a joypadokat.
-
shaddam
aktív tag
Biztos nagyon jó lehet rajta a gameloftos zombidarálda... Ennyi pénzért már van lassan használt vita. Arra vannak olyan dolgok amiket játéknak hívnak
-
ilyen_85
senior tag
FPSE például, én ezzel szoktam Final Fantasy-t játszani (8 és 9) a One X-en tökéletesen fut, de már a Nexus S-en is majdnem jó volt, néha akadt egy picit. Ha lenne egy ilyen cuccom, akkor a verekedős játékok is tökéletesek lennének, mert sebességre játszható, de irányíthatatlanok érintéssel :S
Vagy ott van pl, a gran turismo... nos az is állat lenne
-
f_you
tag
Mennyire vannak használható PS1 emuk androidra? Mert úgy elég sok jó játék szóba jöhet.
-
smkb
őstag
Nah, Archos megint felfedezte azt, amiket kínában évek óta gyártanak, és berendelt egyet saját néven? Ezerszámra vannak a különböző PSP, NDS stb-re hajazó Androidos kézikonzolok.
pl scak a [http://www.pandawill.com/catalogsearch/result/?cat=&q=jxd&x=0&y=0]JXD-nek is van egy rakat
-
gekkoXT
senior tag
Amíg alig van értelmes játék addig tök felesleges.
Nem találtam még egyetlen összetett játékot sem, ami minőségileg lenne kidolgozva.
Pl Wario land még Gameboyon -
stratova
veterán
Körökre osztott RPG-t minden további nélkül játszani lehetne rajta ha FF visszatérne ahhoz a harcrendszerhez, akkor tartalom tekintetében messze nem Angry birds szint (ez spec. meg is látszik az Android-os FF III árán).
-
saelin
veterán
Hmm. Olcsó, de vajon a hw elég egy 3d-s játékhoz? A vételét fontolgatom...
-
Mi ez PSP3?
-
quailstorm
félisten
Ha az a segédprogram kb úgy működik, hogy egy bökéshez, kijelzőrészhez, vagy gesztushoz hozzá lehet rendelni gombokat, akkor jól jönne qwertys telefonon is. Nagyon kitakarja az ujj a kijelzőt.
-
khron78
őstag
Na ez egy jó dolog! Úgy érzem lesz egy eladó 3ds-em.
-
sing1ep1ayer
őstag
"A gyártó azonban azt ígéri, hogy a készülék olyan segédprogramokkal érkezik, amivel lényegében bármilyen játék tapicskolós vezérlése kiválthatóvá válik a fizikai részleggel."
Ha ez igaz - és miért ne lehetne - akkor iszonyatosan vinni fogják. Az ára amúgy is teljesen rendben van a hardvert tekintve. Egyedül azért aggódhatunk, nehogy a Sony beperelje őket a formaterv szabadalmuk elbitorlásáért, aztán szépen betiltsák a forgalmazását.
-
O_L_I
őstag
Sokak szerint a dedikált játékkonzoloknak is vannak számlálva a napjaik, hiszen ha csak azt nézzük, hogy az androidos okotelefonokra és tabletekre, valamint az almás részleg iPod Touch/iPhone/iPad triójára mennyi játék érhető el, akkor a kézikonzolok kihalásának képe nem is olyan elképzelhetetlen.
Tegye fel a kezét aki szeret telefonon/tableten olyan játékokkal játszani amit komolyan kell irányítani? (pl FPS, komolyabb autós gamma stb)
Én küzdök tableten a Shadowgunnal de hogy élvezetes lenne az irányítása azt NAGYON nem mondanám és ez az összes többire is igaz.
Természetesen nem az olyan játékokra gondolok amik kifejezettem érintőképernyőre készültek. (cut the rope, where is my water stb) -
tjb007
nagyúr
A Mali-400 MP4 -es (benne is van amúgy sajtóközleményben), a SoC meg tippre kb. 98% -os bizonysággal az RK3066 lesz.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy terv az saját vagy az is valamelyik kínai gyárhoz fűződik, nem csak a gyártás.Ha már fizikai irányítógombok akkor Wikipad, sokkal előbbre mutató mint ez, igaz azt nem 150 eurós áron akarják útjára indítani.
-
Beri78
őstag
bitang jól néz ki!!!
-
Cyberpunk
félisten
Érdekes egy valami. Mert ez most tablet, vagy handheld konzol?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest