- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"Unióban érdekes módon mindent szabályozni tudnak, de valahogy a hulladékhasznosítás, visszagyűjtés nem szempont."
Ezt most egészen komolyan gondolod?... Természetesen ebben a témában is van egy rakat uniós direktíva. Az már más kérdés, hogy az EU-s szabályzás nem tud és nem is akar lemenni olyan szintre, hogy a ti városotokban pont milyen módszerrel gyűjtsék a szelektív szemetet.
Olyan jellemző, hogy a teljesen helyi bénázás miatt már reflexből sikerül az EU-t hibáztatni (ahelyett, hogy mondjuk felhívnád a helyi hulladékgazdálkodási céget vagy az önkormányzati képviselődet)
-
moma
őstag
Még mindig jobb, mintha aranyér lenne mobiltól
-
carl18
addikt
Arany Iphonet a népnek!
-
Balzak83
senior tag
Unióban érdekes módon mindent szabályozni tudnak, de valahogy a hulladékhasznosítás, visszagyűjtés nem szempont. Nálunk már a közterületeki konténereket is megszüntették, helyette házhozmenő van havonta(!) Ez miért jó nekem, hogy 1 hónapig tele a ház papírral, meg palackkal? Gondolom mások meg sz@rnak bele, megy minden a kukába, ahogy kell.
Igy aztán tényleg nem fog menni a környezettudatos szemléletmód kialakítása.
@ nullpoint: igen, inkább mag lesz az.
-
-
csongi
veterán
Ez örvendetes.
Ami szomorú, Olimpiának kell lenni, hogy legyen újrahasznosítás?
Ennek kellene az alap értelmezettnek lennie. -
-
ripla
addikt
A Youtube is tele van ilyen videókkal, hogyan lehet kinyerni az aranyat a régi alkatrészekből.
Véletlenül akadtam rá egy ilyenre, ahol a fickó vagy 10 processzornak esett neki, és mindenféle vegyszeres eljárásokkal, a végén egy szőlőszem méretű aranydarabkát kapott. -
BE4GLE
aktív tag
Na majd nálunk színarany lesz az aranyérem. Úgyis jobban teljesítünk, vagy mifene...
-
vigyori78
őstag
Az érem hátulján meg ez a logó lesz
lordfreyr : MMS-ben küldik az aranyérmet
-
Rickazoid
addikt
Tíz perce keltem fel és olvasva a címet azt hittem maguk az érmek lesznek elektronikai eszközök.
Na de ideje felébredni.
Jó ötlet egyébként, ha mást nem is, de talán példát mutathat azon régióknak, ahol az újrahasznosítás még gyerekcipőben jár vagy halva született ötletnek tűnik. Csak nehogy "Conflict free" chipekből akarjon valaki aranyat kinyerni. -
daninet
veterán
A spec kialakitas is hozzatesz.
nem tudom lattatok-e a magyar ermeket a vizes VB-re. Nem nagy dolog de eleg sok technikai problemat felvetett mivel a peremen is diszitve van amihez egy centrifugas eljarassal kellett a femet onteni, illetve egy resze plexibol van amit valahogy hazasitani kellett a femmel. -
zolka95
őstag
Csak én olvastam úgy, hogy "Aranyerem lehet"?
-
törölt tag
Csak nehogy ezen akarjon valaki telefonálni, vagy visszanézni a lólengés-gyakorlatát...
-
csabi63
senior tag
Utoljára az 1912-es olimpián volt színarany az aranyérem. Ha most is abból lenne, kb. 22000 USD lenne az értéke. (Rióban kiosztottak 812 aranyat, a gatyájuk ráment volna.)
Riói aranyérem: Súly 500 gram, ebből 6 gramm 99,9% tisztaságú arany, 494 gramm 92,5%-os ezüst.
Ezüstérem: Súly 500 gramm, 92,5%-os ezüst.
Bronzérem: Súly 500 gramm, ebből 475 gramm réz, 25 gramm cink.Fém értékben a bronzérem sz@rt sem ér, az ezüst kb 305 USD. Az aranyérem értéke 565 USD. Van egy szabályzata a NOB-nak, hogy mennyi, és milyen tisztaságú nemesfém lehet az érmekben. Nagyon eltérni nem lehet tőle. A riói olimpia érmei voltak súlyban a legnehezebbek, a londoni érmek meg a legértékesebbek. De minimális különbségek vannak/voltak.
-
-
csabiks
senior tag
nálunk miből lesz?
-
-
Bembee12
aktív tag
Biztos ide kerülnek a visszavont Note 7-ek. Csak ne hogy felrobbanjon majd valamelyik érem
-
hemaka
nagyúr
Aranyérem, ami nem is arany?
-
janeszgol
félisten
Magán az érmén nem fog látszódni, hogy miből nyerték ki.
-
rottenbull
senior tag
Es ezt az aranyat majd Guiyu-ban csipegetik ki szorgos kis kinai gyerekek ?
-
Ha sportoló lennék, és ilyen érmet kapnék, jobban örülnék neki, mint egy simának!
Viszont az aranyérem lehetne jobban aranyból!
-
enginev3.0
félisten
Akkor ezeknek a belsejében nem is csoki van?
Mi cégnél sok eszközből kinyerünk sok mindent
Alaplapok, kábelek stb... kg-ra szokták vinni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 2020-as nyári olimpiai és paralimpiai játékok szervezője bejelentette: a tokiói ötkarikás esemény érmei elektronikai eszközökből készülnek.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest