- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Rajság van.
-
A 930 utódja majd csak a wp10-el érkezik majd? Vagy lehet tudni bármilyen új infot? A 930 nem néz ki rosszul ezzel a színnel.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Воланд
titán
válasz Luck Dragon #2 üzenetére
igen, win10-el jonnek az uj modellek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
boncser
aktív tag
Így hogy csak a keret arany, szerintem annyira nem romás
Egész jól néznek ki. -
foxymaci
senior tag
I have a lot of money yolo yolo swag swag ...
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
no more
veterán
Ez a fekete-arany még képen is szörnyű...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
tomboy0013
veterán
Nagyon szép aranykerettel a 930, bár ezüsttel sem csúnya
-
félisten
Jók ezek. Nem értem miért csak a Samsung stricimobiljait lehet árulni
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
kolosanyi
veterán
válasz Plazmacucci #10 üzenetére
Én valamelyik nap egy plázában láttam a vitrin mögött egy teljesen arany ájfónt. Arab olajsejkeknek pecsétgyűrű mellé kötelező darab
-
félisten
-
gerii
addikt
Inkább a T árulná a 830-at ezüstben is...
-
Thaaleum
aktív tag
Szerintem az arany fekete 830 krva jól néz ki. Itt még sikerült elég ízlésesen megcsinálni, nem úgy, mint itt.
[ Szerkesztve ]
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
totj80
tag
Már rég lehet kapni Svájcban, elég érdekes,hogy majd lesz euban,na mindegy, ja és olcsobb mint a sima.
-
C$abi
aktív tag
Egyszerűen csudálatozsan néznek ki ezek a telefonok. Úgy érzem, azonnal kell egy, hogy tudjak vele rajulni a tesáim előtt. Nagyon fog passzolni az AirMax-emhez és a tejfölszőke, seprű alakú hajamhoz. De akkor most mi legyen az arany ötessel?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szerintem az arany 930-as ocsmány és semmi értelme nincsen. Inkább csinálnának pirosat vagy lilát a zöld meg a narancs mellé mint különlegesség.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
razzorr
őstag
Én már csak azt nem értem, hogy a képen a 930-ason miért 8:30 az idő
-
domos
senior tag
Szóval ha egy telefon szegélye aranyszínű akkor már az egész telefon az? Érdekes.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
rnyk
tag
Nagyon raj de volna meg otletem! Pl arany lehetne az elolapon NOKIA felirat meg a kapacitiv gombok is
Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni.
-
moleculez
veterán
Fekete-arany tetszik, szerintem elegáns.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
fornettisuti
veterán
Van arról valakinek infoja, hogy a 1020 kap-e nagy tesót (fényképezés szintjén) vagy az a vonal kifújt?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
válasz fornettisuti #25 üzenetére
Ha jól tudom volt egy cikk róla hogy már nem lesz, de szerintem várjuk ki a végét, talán a wp 10 után kapunk egyet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
BobTail
őstag
Van normális kreatív is, nem tudom, hogy miért ezt az ocsmány paintes verziót szúrták be a cikkbe:
Amúgy volt szerencsém élőben látni mindkettőt, a fekete arany nagyon elegáns, egyáltalán nem giccses, rajos, hivalkodó. A fehérről már nem lehet ezt elmondani, az nagyon csajos lett a lakkozott hátlappal, de azért az is jól néz ki.
-
HaJózsi
aktív tag
*sóhaj*
Mindig van lejjebb...'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
falijja
őstag
Szerintem nagyon szépek...jobban kéne mint egy sima átlagos unalmas fekete..
-
Ezekiel Ston
senior tag
hádikmán hátmán megyek és vézsék édjét dézsvír...
Egyébként rajság ide vagy oda, áz áránynák ára ván s ha már kamuaranyat raknak rá és jól is néz ki akkor is megvevős lesz..
Nekem majd ha lesz zenfone 2 itthon normálisban akkor biztos hogy aranyszínbe lesz...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nagyon jól néz ki.Biztosan sikeres lesz.
duree54
-
batai15
félisten
Amúgy nem csúnya.
-
drfedayn
tag
Az arany fekete nagyon bejövős a sukár mindenit
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
embe
nagyúr
Ne ezt jelentse be, hanem azt hogy lesz-e rá W10! Az utóbbi napok hírei alapján ugyanis nem biztos.
-
Dhampir
félisten
Jól mutatna mellette:
-
willope
tag
Ha már nokia és rajofon, akkor a sudár csájeknak ez való:
Azt mehet a ramazúri a soron.[ Szerkesztve ]
NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)
-
Tomi_Ohl
veterán
Így, hogy csak a keret arany, egész jól néz ki, főleg a fekete hátlapos.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
JackFeryll
őstag
Én meg azt várom, hogy a szolgáltatóknál lehessen már rendelni a feketén kívül más színt is ...
-
tomboy0013
veterán
válasz JackFeryll #43 üzenetére
Nekem T-s fehér van.
-
gerii
addikt
válasz tomboy0013 #45 üzenetére
Az hogy? Ja, 930 most látom. A 830 viszont csak feketében van, hogy vesszenek meg.
[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
válasz tomboy0013 #45 üzenetére
Sajnos csak fekete van a Telenornál, de előfizetéssel nekem sokkal olcsóbb szolgáltatótól így nincs sok opcióm.
(ezzel a fekete anodizált alu kerettel nem tudok megbarátkozni)[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Kifejezetten szepek, bar nalam egy telefonra az arany szin mar kisse sok, hasznalni nem hasznalnam. De tenyleg szepek.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
mekker
őstag
Kövezzenek meg, de a fekete-arany nagyon jól néz ki.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Воланд
titán
aha, szoval ha egy teszt rendszer nem jelenik meg, akkor biztos a vegleges sem fog. de irok meg jobbat: az 520 megkapja a w10-et, a 930 meg nem. realis.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
embe
nagyúr
"szoval ha egy teszt rendszer nem jelenik meg, akkor biztos a vegleges sem fog. "
Én ezt nem írtam.
Igen tudom, hogy a 930 és az Icon ( ami nem a 930? ) nem kapta meg korábban, és most sem.
Ígérgetés van.
~ 5 év droidozás után vettem meg ezt a telót. Ott megszoktam ez idő alatt az üres ígérgetéseket.
A NOKIA/Microsoft miért lenne különb?[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
eddig a legutolso, egypalcas lumia is megkapta a legfrissebb szoftvert, most sem lesz ez maskent. teljesen felesleges aggodni.
-
pixter
újonc
Az ára változó lesz. A Lumia 930 Jelenleg Európán belül Svájcban kapható a Media Marktba kártyafüggetlenül 499 CHF
A digitec.ch ennél olcsóbban adja cirka 379 Svájci Frankért.
Ausztriába becslések szerint 2015.04.28. án jön mind a 2 változat a Fehér és a Fekete arany is, megközelítőleg 380-400€ között
Magyarországra valószínűleg a becslések szerint Július közepén várható, természetesen horribilis összegé 165 000-220 000 HUF között fog mozogni (Persze ez a szolgáltatókon is múlik)
Németországon belül szintén akkora várható amikor Ausztriába megérkezik a Lumia 930as
A Lumia 830as már elérhető, egyenlőre csak Fekete/Arany színbe a német amazonon 299€ körül mozog az ára.
Az USA-n belül a Lumia 930as kártyafüggetlenül 499$-nál mozogm
A Lumia 830as kártyafüggetlenül 370$ -ért van árazva. -
Ádám16
addikt
Az arany fekete nagyon szép, de azt én sem értem, miért hanyagolják a piros hátlapot. Ez a zöld és narancs szín nagyon taszító nekem, az elődmodell(ek) pedig odapirított(ak) pirosban szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest