- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
válasz
#72042496 #86 üzenetére
Igen szeretem ha dicsérik a gépem, de nem ez a fő indok, 14 éve már saját gépem van, és nagyon szeretek gamelni, meg építeni a konfigot, nyugodtan lehet baszogatni tovább érte, de akkor inkább püben, hogy másokat ne zavarjatok vele! Amúgy Oliverda egy tipikus AMD fan, akkor se venne Intelt ha lenne rá pénze... Az ő véleményét inkább beszólásnak veszem ilyen téren, mint jószándékból való közlésnek!
-
sniper elite
senior tag
válasz
#72042496 #67 üzenetére
Már ne is haragudj, de ekkora múltal rendelkező cégnek van pofája kiadni ilyen gyenge procikat! Szerinted ez normális? Mindig az volt a duma hogy nekik semmi gondjuk nincs, még anyagi téren sem, erre még egy Core i7 920-as középkategóriás procival se tud megbirkózni a legerősebb szériájuk, azon vagyok csak felháborodva, hogy ezek ellenére ti még mindig oda vagytok ezekért a harmat gyengus cpukért!
-
Draba
csendes tag
válasz
#72042496 #57 üzenetére
A 2008 3. negyedévi asztali processzorpiac képe:
[link]Itt az általános használatot jelképező tesztekben a 100 dollár körüli AMD-k nagyon szépen teljesítenek ár-érték viszonylatban. Ez a tendencia az athlon xpk óta megvan, én is egy 2800+os bartont használok enyhén húzva 2450-re, most tapossa a 6. életévét.
Azért lassan ideje a váltásnak -
fecg21
aktív tag
válasz
#72042496 #57 üzenetére
fecg21: Mi van?
Ezt meg hogyan érted?
Látom nem érted a lényeget, nem baj elmagyarázom. Annyi a lényeg hogy a CoreI7 cpu-hoz , és a ma kapható videokártyák teljesítményéhez a DDR4 lenne ideális. Persze lehet hogy ez nem teljesen vág a témába. Azt is tudom hogy ma még a DDR3 se kapható emberi áron. -
sniper elite
senior tag
válasz
#72042496 #53 üzenetére
Azért ne keverjük össze a GPU fejlesztésüket meg a CPU fejlesztésüket,AMD GPU terén nagyon nagyot alkot az ATIval, de CPU terén levannak maradva, ha ezt nem látod be akkor a te bajod, én tudom hogy ez egy nyilvánvaló tény! És most nem server cuccokról van szó, hanem átlag otthoni gépekről, tényleg aki AMD cpuba öli a pénzét az manapság az ára miatt teszi, mert valamennyivel olcsóbb, de teljesítményben nem kap maradandót!
-
Oliverda
titán
válasz
#72042496 #53 üzenetére
Az ATI nem is AMD....
...vagy mégsem?
...ráadásul mindjárt kettőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Asustor NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Renault, Dacia topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eredeti játékok OFF topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged