- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
De több! T310 proci van benne, ami rendesen elveri a KingKong Mini II-őt.
Vettem egyet nejemnek, és nem bántuk meg. Remélem tartós is lesz. Telefonnak , böngészni és üzenetek küldeni-fogadni tökéletes. NFC is van benne. Egyesül az Ujjlenyomat olvasó hiányzik, marad a kódós feloldás. Sebességben elveri a Huawei P20 Lite-omat. -
orbit76
tag
A Cubot-tól már van egy KingKong Mini II-m. Hát, nemigen lesz több… Ahogy a tanult francia mondaná: das ist ein Taschenfosch!
-
judas13
addikt
Specifikációk nem hivatalos
[link] -
judas13
addikt
válasz
dilajoska1 #2 üzenetére
Ha fussa 10K-ért órára nehogy már egy Cubotot haggyál ki!
Garantáltan senkinek sem lesz ilyen majd a koktél partykon!😁 -
judas13
addikt
válasz
UltimaRatio #7 üzenetére
Nincs. Ezt azért gyártják le, hogy ne kelljen eladni gondolom.
100$-ért még vennék is egy feketét, hogy aztán ne használjam vagy ne tudjam használni. Ez saját tapasztalat...
De akkor is, olyan kis cuki🤩 -
akaido
addikt
válasz
UltimaRatio #7 üzenetére
Nekem lenne!
- Józsi bácsi, a maguk falujában van "minimobilizmus". (Ez a szó helyettesíthető bármivel
)
- Nincs, de igény lenne rá... -
totron
addikt
válasz
hegedus001 #16 üzenetére
Áh, más ársáv vanik. A 6s-emet akarom neki adni. Idővel belátja amit én már ismertettem, azaz hogy ennél köt ki. Ámen.
-
rigoberto
őstag
Ezt már azért lehetne büntetni..
Nettó környezetszennyezés.
-
-
Hintalow
senior tag
Az a "piros" inkább rózsaszín a képen, ha rendes piros lenne, olyan színben tuti bevállalnám
-
ORCA58
addikt
válasz
UltimaRatio #7 üzenetére
Nekem lenne. Évek óta várom, hogy legyen egy normális kis méretű telefon. Feleségem még mindig nyúzza a Huawei Acend G6-ot, de szegény készülék (és nejem is) már csak szenved, de nincs utódja.
-
Segal
veterán
válasz
UltimaRatio #7 üzenetére
Minden
film előtt összecsapottkiskezű ezért sír folyamatosan...
Persze mint mindig itt is jön tőlük a nyavajgás hogy ez vagy az végett ez sem jó... -
totron
addikt
válasz
dilajoska1 #2 üzenetére
Mér', a halmozzuk a tutinak hitt elemeket érzék nélkül elv szerint bármi párosítható bármivel. (Panerai <3.)
#8, anyám is telefoncsere előtt áll, az 5 colt is már soknak tartja kicsit, de ugyanakkor ő ha cserél, csak újat vesz, persze elszállt ár is kizárva. Egyrészt sok sikert kívántam, másrészt az a baj, hogy még segíteni sem nagyon tudok neki. Trend van, mindent felülíró.
-
Örni
senior tag
Azon gondolkodom, hogy a gyártók gyengeelméjűek, vagy tudatosan kerülik az 5,5-6"-os elérhető árú telefonok gyártását? Ne mondja senki, hogy egy x+1-dik 6.67" colos tucat tepsi jobban fogy mint egy használható méretű telefon... Ami meg jó méret, azt 300-500-ért adják. Ezek meg kijönnek egy 4"-os telóval...
-
Jagon
tag
A Cubot az egyik legótvarabb kínai gyártó.
Elég megnézni az A. Inc.-s Balázs videóit róla... -
mike710
aktív tag
Szép szép, de miért karcos már alapból a kijelző?
-
Kawauso
aktív tag
Helyén kell kezelni már előre, de szinte tuti, hogy valami Helio P60 kaliber megy majd bele, így mehet is a levesbe. Én már egy SD480-at, 680-at, 720G-t is pozitív meglepetésként fognék fel.
-
dilajoska1
őstag
Kicsit furcsán mutat egy Montblanc toll és egy Panerai óra mellett 😁.
-
novinyul
veterán
Nem nagy eresztés, de még mindig inkább ez mint egy olcsó HMD telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest