- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
De nagyon sokan összekeverik a felhasználásával..Nekem van asztali gépem, meg laptopom.Laptopon az esetek 95%ba web böngészés filmezés megy. Játék office munka nem nagyon (arra ott az asztali). Laptopom megy v 2 orát aksiról, nehéz és ágyba emiatt nem nagyon kerül.. Ez a tablet kiváltaná.Ha kell csak a tablet részét használnám ha kell billel együtt lehet velelet írni fórumozni stb..és még sokáig bírja is + majd 1 kilóval könnyebb cakompakk az egész..
-
ttt1
őstag
Nem tudom nekem van notim is, de gyak mostanában email és web meg némi filmnézésre használom elsősorban ágyban..Sztem ez lazán kiváltaná azt a funkciót amit kell.Notim nem megy 16 de még 8 orát sem (igaz annyit ritkán netezek) ,de ez legalább könnyebb is. sztem teljesen rendben van.Megnéztem 454 font-ért elhozzák Mo-ra.
.. Erősen fontogatom,de lehet pár napon belül rendelés lesz belőle. Ápr 18. érkezik hozzájuk onnantól 3-10 nap..
-
ttt1
őstag
Azt lehet tudni,hogy ez is csak EU only lesz?Nekem ismerősöm megy ki japánba onnan tudnék hozatni,de a Toshiba ac100-as tegrás cucc is csak euba kapható (meg észak afrikába) japánba nem pl..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest