- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
moleculez #108 üzenetére
Sokszor megfordult már a fejemben, hogy vegyek egy SE-t, de eddig mindig sikerült magam lebeszélni róla. Igazából 1 feature lenne, amit használnék, az apple pay (ezen kívül csak óraként használnám), ennyiért meg pénzkidobás. Pláne így, hogy ennyibe kerülnek. Ezeknek a reális ára nagyjából a fele lenne, vsz.
-
Gáben81
senior tag
válasz
moleculez #99 üzenetére
App-ok nekem is megvannak amik beváltak az évek során, jellemzően sport és egészség monitorozásra. De van, hogy néha jön egy újabb amit kipróbálok és tetszik.
Diktálást én elég sűrűn használom mivel nem vonja el a figyelmemet és jóval pontosabb mint a telefon valamiért. Valamint tök jó pl. számokat léptetni vezetés közben, nem kell félrenéznem, ha buliba én szolgáltatom a zenét, akkor is szuper lehet hangosítani/halkítani.
Aztán ott van például egy futóversenyen vagyok és közös képet szeretnénk, akkor lerakom a telefont és látom az óra kijelzőjén milyen lesz a kép és elsütöm.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
moleculez #60 üzenetére
Persze, de ne mondd azt, hogy az egy elegáns módszer. Főleg úgy, hogy van egy bazi nagy kijelződ, végtelen erőforrásod, és pl az alap ipadet diákoknak ajánlják a legtöbbször. Egyetemre ha már ezen jegyzetelek, had ne kelljen még számológépet is vinnem (a vizsga az más kérdés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elden Ring
- Formula-1 humoros
- Battlefield 2042
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest