Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
válasz moleculez #108 üzenetére
Sokszor megfordult már a fejemben, hogy vegyek egy SE-t, de eddig mindig sikerült magam lebeszélni róla. Igazából 1 feature lenne, amit használnék, az apple pay (ezen kívül csak óraként használnám), ennyiért meg pénzkidobás. Pláne így, hogy ennyibe kerülnek. Ezeknek a reális ára nagyjából a fele lenne, vsz.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Gáben81
senior tag
válasz moleculez #99 üzenetére
App-ok nekem is megvannak amik beváltak az évek során, jellemzően sport és egészség monitorozásra. De van, hogy néha jön egy újabb amit kipróbálok és tetszik.
Diktálást én elég sűrűn használom mivel nem vonja el a figyelmemet és jóval pontosabb mint a telefon valamiért. Valamint tök jó pl. számokat léptetni vezetés közben, nem kell félrenéznem, ha buliba én szolgáltatom a zenét, akkor is szuper lehet hangosítani/halkítani.
Aztán ott van például egy futóversenyen vagyok és közös képet szeretnénk, akkor lerakom a telefont és látom az óra kijelzőjén milyen lesz a kép és elsütöm . -
hegedus001
aktív tag
válasz moleculez #60 üzenetére
Persze, de ne mondd azt, hogy az egy elegáns módszer. Főleg úgy, hogy van egy bazi nagy kijelződ, végtelen erőforrásod, és pl az alap ipadet diákoknak ajánlják a legtöbbször. Egyetemre ha már ezen jegyzetelek, had ne kelljen még számológépet is vinnem (a vizsga az más kérdés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- Hibátlan Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular TiTanium 1OO% ! 1Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest