Új hozzászólás Aktív témák
-
Oplex
tag
válasz Fritz Teufel #4 üzenetére
Én egy hónapja lettem iPhone + AW8 tulajdonos. A szappan dizájn nyílván szubjektív, de mivel inkább egy kijelzőről és nem egy óráról beszélünk, pont hogy az AW praktikusabb (max. nem olyan szép).
Az órát egyébként nagyon megszerettem, hasznos kütyü és kényelmesebbé tesz sok mindent, a fitnesz funkciók is nagyon bejönnek és tök jól együttműködik az összes cuccommal. DE baromi drága és összességében nem éri meg az árát szerintem, főleg az SE tükrében.
Ha nem kaptam volna meg előfizetéshez kb. harmad áron, akkor így utólag nem venném meg, inkább az SE. -
Felesbandi
senior tag
válasz Fritz Teufel #4 üzenetére
En nyaron valtottam Galaxy Watch Active-rol AW7-re. Eleinte zavart a dizajn, de a szogletes kijelzo egyszeruen praktikusabb, sokkal nagyobb feluletet biztosit mint egy hasonlo meretu kerek kijelzos ora.
Szemely szerint mar nem is mennek vissza kor alaku okosorara. Hagyomanyos mutatos oranal van ertelme a kor alaku dizajnnak. Az okosora meg nem egy analog cucc hanem a mobilod kiterjesztese ugymond. Amiota megvan egyre ritkabban tartom magam mellett a telomat amikor otthon vagyok. AW7-rol tudok telefonalni, latom az ertesiteseket, ha barmire valaszolnom kell a munkara hasznalt laptoprol ugyis szivesebben gepelek mint telorol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Hibátlan Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular TiTanium 1OO% ! 1Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest