- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oplex
tag
válasz
Fritz Teufel #4 üzenetére
Én egy hónapja lettem iPhone + AW8 tulajdonos. A szappan dizájn nyílván szubjektív, de mivel inkább egy kijelzőről és nem egy óráról beszélünk, pont hogy az AW praktikusabb (max. nem olyan szép).
Az órát egyébként nagyon megszerettem, hasznos kütyü és kényelmesebbé tesz sok mindent, a fitnesz funkciók is nagyon bejönnek és tök jól együttműködik az összes cuccommal. DE baromi drága és összességében nem éri meg az árát szerintem, főleg az SE tükrében.
Ha nem kaptam volna meg előfizetéshez kb. harmad áron, akkor így utólag nem venném meg, inkább az SE. -
Felesbandi
senior tag
válasz
Fritz Teufel #4 üzenetére
En nyaron valtottam Galaxy Watch Active-rol AW7-re. Eleinte zavart a dizajn, de a szogletes kijelzo egyszeruen praktikusabb, sokkal nagyobb feluletet biztosit mint egy hasonlo meretu kerek kijelzos ora.
Szemely szerint mar nem is mennek vissza kor alaku okosorara. Hagyomanyos mutatos oranal van ertelme a kor alaku dizajnnak. Az okosora meg nem egy analog cucc hanem a mobilod kiterjesztese ugymond. Amiota megvan egyre ritkabban tartom magam mellett a telomat amikor otthon vagyok. AW7-rol tudok telefonalni, latom az ertesiteseket, ha barmire valaszolnom kell a munkara hasznalt laptoprol ugyis szivesebben gepelek mint telorol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Apple Watch Series 10 46MM 2027.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest