- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
pusszycat #11 üzenetére
Miért?
Maximálisan megvagyok elégedve az iOS-szel és olyan szinten átszoktam rá, hogy nem érzem magam otthonosan az Androidos készülékeken. (Félreértések elkerülése végett: ez nem azt jelenti, hogy ne lennének kiváló robotos telefonok, ez szimplán egy szubjektív dolog)
Ha az 5S-em leszeretném cserélni, és az új dizájnnak megfelelő modellek közül szeretnék választani, akkor a szolgáltatómnál 232ezer Forintért lehetne kihozni egy idei iXR-t (64GB), igaz szimpla kamerával, - de állítólag jobb képeket lő, mint a X - 6.1"-es kijelzővel, remek akkumulátorral és idei A12 Bionic chippel.
Ehhez képest a tavalyi iX szintén 64GB-os tárhellyel, dupla kamerával, kisebb akkumulátorral, kisebb kijelzővel, szintén 3GB RAM-mal és tavalyi chippel 284.000 Forintba kerül ugyanannál a szolgáltatónál, ugyanazzal a csomaggal.
Az összes többi modell értelemszerűen jóval többet kóstál. Ebben az összehasonlításban pedig egyáltalán nem olyan rossz ajánlat a XR. Nem azt mondom, hogy én biztosan a XR-t választanám, mert szerintem hatalmas, csak annyit mondok, hogy szerintem meglehet érteni azokat is, akik ezt a készüléket választják, mert vannak érvek és lehetnek olyan igények, amik a XR felé döntik a mérleget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest