- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
teljes fémház nem lesz soha(2G stílusú max. amit nagyon kedvelek amúgyis), kivéve ha akarsz szép kis antennát mellé
Különben mitől vannak úgy elájulva azon a konferencián?
Értem én, hogy régi, de ha ezek után a windows aeroját látták volnana mind1
Multitaskingra meg amúgyis van rengeteg alternatíva (JBelt készülék esetén), rengeteg ötletet tudnak ezekből meríteni és miután saját rendszerük, jobban tudják optimalizálni is.
-
manchester85
veterán
Hát, ha arra gondolok, hogy lehetne rá teljes értékű navigáció, meg mondjuk futhatna a háttérben a skype, és így az adatforgalmamat használhatnám "ingyenes" telefonhívásokra, és folyamatosan elérhető lennék, akkor szerintem nem sok mindenkit érdekelne az az 5MP-es kamera.
Remekül hangzik, csak normális lencse, objektív és optikai zoom nélkül kb. semmit nem ér...arról nem is beszélve, hogy 3MP fölött szabad szemmel egy átlagos képen, amiből nem plakát készül, azon te nem fogod látni a pixeleket. 3MP fölött már nem a pixelszám miatt rossz egy kép. Ha beletennének valami brutál lencsét meg optikát, szerinted hogy nézne ki az iPhone? Kb. billegne, ha letennéd, mint egy libikóka.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest