- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
-
Winchester95
őstag
Köszönöm a sok választ, ez nem valami bíztató, persze ezek múlandó hibák, de akkor már ez sincs meg az androidhoz képest, már mint a megbízhatóság. (Egyenlőre).
Nagyon gondolkodom most...mivel személyesen tudom megvenni részletre Telekomnál ezért van egy helyi opció.
IPhone 7 Plus fekete 128GB.(Ez jó mivel nagyobb a tárhely és én kihasználom). Lásd felhőt stb... nem használok.Kontra :
várok még novemberig/decemberig hátha lesz a boltokban és akkor egy IPhone 8 Plus 64gb.Viszont érdemleges különbséget nem is vettem észre maximum:
8Plus 25% gyorsabb hardver, (gyakorlatban szerintem észrevehetetlen és az is lesz ,később ha a 7pluskevés lesz akkor a 8 plus is.)
Kamera szintén személy szerint észrevehetetlen.
Minden más maradt ugyan az.Esetleg még a Note 8-ra gondoltam, arra viszont megint várnom kell.
Szerintetek?
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Mi a baj pontosan ezzel a szoftveres gonddal? -
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Esetleg valaki tud arról valamit hogy Telekom boltokban, lehet már kapni személyesen 8 plust? -
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Telekomnál hűségre, csak személyesen tudom megvenni a 8 plus-t.Netről nem lehet az egyedi díjcsomag miatt.
Viszont boltban sehol nincsen....Van valakinek valami ötlete, híre, hogy valamelyik t pontban lehet e már kapni?
Köszönöm előre is.(Pest megye)
Honlapon már látom hogy újra lehet rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged