- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
john33
csendes tag
Igen, kijelentkezett, az Acitvation Lock-ot is ellenőriztem, az is ki van kapcsolva... (alternatív módszerrel, a sz*fon oldalról, tunnelmaci-londoni vpn - hiba bejelentése apple - végén imei alapján tudnék is javítani).
Szóval, elakadtam rendesen...itt van ez a gyönyörű telefon, és nem tudom használni... -
john33
csendes tag
Houston, van egy kis probléma...
Adott egy használt iPhone 8, MQ6G2GH/A a dobozon (elvileg kártyafüggetlen?).
Amikor megvettem, betettem a SIM-kártyámat, telenoros, egyből csatlakozott, hívást indította/fogadtam, 4G hálózat, minden oké. Aztán csináltam egy teljes visszaállítást, és új almás felhasználóként csináltam egy Apple ID-t, meg utána olvastam, miket hogy kell belakáshoz/andoridról átköltözéshez tenni.
Eltelt pár nap, rászánok időt, lássuk, átköltözök végre. Ja, mégsem, mert hiába indultam el elölről, az iPhone aktiválása nem sikerül, a Nem támogatott SIM hibaüzenet van, bárhogy próbálom (wi-fi/wi-fi nélkül), laptoppal összedugva iTunes-szal, sehogy. Aplle ID-val bejelentkezek, az is okés, a SIM berakása után (mindegy, hogy mikor próbálkozok) jön a hibaüzenet...
Amikor megvettem, simán elfogadta a SIM kártyámat, most meg nem, emiatt érdeklődök, hogy mi a teendő vagy mit csinálok rosszul?
Köszönöm előre is a segítséget.... -
john33
csendes tag
Sziasztok, tegnaptól egy használt, de szép állapotú iPhone 8 tulaj vagyok.
Egészségügyi okokból nem volt a dobozban Ear Pods lightning csatlakozóval, szerintetek érdemes-e megvenni (10e Ft az iStyle-ban ahogy néztem), vagy annyit felesleges kiadni érte, vegyek más fülhallgatót (első almás telefonom, nincs tapasztalatom az Ear Pods-szal)?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest