- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Biztosan van ilyen is. És nem mondom, hogy nincs igaza, vagyis jobban mondva nem értem meg. Hisz ez annyira szubjektív. Magam részéről még megtalálom a magam kis zseniális részeit a rendszerben, de majd lehet, hogy eljön az idő, amikor majd nem fogom vagy jön egy új szereplő és akkora újítást hoz, amekkorát anno az Apple dobott az első iPhone-nal. Nem vagyok elvakult, akkor majd váltok én is. Azért a kollégád majd szerintem bosszús lesz, amikor látja, mennyire hamar avul el mindenféle szempontból bármelyik androidos telefon. Ezzel együtt, ha most kellene váltani, akkor nehéz dolgom lenne: a Galaxy Note elég magasra teszi a mércét, a Sonynak a formaterve jön be nagyon, árat tekintve meg mondjuk az új Xiaomi Mi2 lenne a nyerő, ez utóbbi 600 dollárért verhetetlen szerintem. De egyelőre marad az Apple még.
laabom: Nincs az egymillió, de drága (iPhone 8 64gb, MacBook Air, MacMini) és sajnos mi vagyunk nagyon lemaradva fizetésileg, nézz csak körül az utcán a kocsik között....
Freiherr: Ugyan. Ezt trollkodásnak veszem.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Vírusirtó topic
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest