- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
elekreg #1043 üzenetére
Szerintem nem csak az ujkent beallitas a lenyeges az csak az egyik fele. Hanem hogy az iTunes-on legyen telepitve egy full ipsw restore file. Ne telefonos upgrade-elgetesek eredmenye legyen egy 11.0.2 vagy 11.1 rendszer... En most vegignyomkodtam a kulonfele programokat es maximum akkor ereztem egy kis recegosseget amikor regota nem inditott program indult amit sejthetoen nem RAMbol szedett elo. 10-20bol 1x. Egy kritikus pont szokott lenni a beallitasok menun vegiggorgetes de ezen sem tapasztaltam 1 lagot se. Szerintem nincs ezzel akkora gond. Persze az upgrade folyamatokat megirhatnak rendesen.
-
joey04
titán
válasz
elekreg #1043 üzenetére
nem pedig csak a netről szedegetett, kérdéses megfelelésű hozzászólásokból próbálok okos(k)odni
MitoGábor kicsit jobban képben van mint te, ezt elhiheted...
De szerencsére nem csak erre alapoztam, hanem arra, amit az APR-ben mondtak és saját serial alapján ki is próbáltunk. De te jobban értesz hozzá, az a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest