- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Itt is van par db. Ennyibol mar azert meg lehet allapitani, hogy jo lesz-e neked.
-
hemaka
nagyúr
Parancsolj, van benne mindenfele foto.
-
hemaka
nagyúr
válasz
kengyel #2340 üzenetére
En TIFF-be fotozok, mert szeretem utomunkazni, de ha epp tudom, hogy nem fogom, akkor mehet neki a sima jpeg. Viszont a gyari appot nem hasznalom, mert a fenymerese pocsek szar, ProCamera appot hasznalok helyette.
morzsola
Eleg draga egy kvazi noname tokert, ami ha jol latom alul es felul raadasul meg nem is ved semmit. -
hemaka
nagyúr
válasz
kengyel #2301 üzenetére
Erdekes, hogy a vekonyabb foliaval baja van, de az uveggel meg nincsen. Vagy a nejlon folia nincs kivagva ott felul kozepen?
-
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #2295 üzenetére
Akkor ez van, amugy sincs sok ertelme annak, max ha lefagy az egesz a picsaba.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #2292 üzenetére
Akkor kapcsold ki csak siman, aztan vissza, kb. ua.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #2282 üzenetére
megnyomod a hangero fel gombot, elengeded
megnyomod a hangero le gombot, elengeded
Utana lenyomod a power gombot es folyamatosan nyomva is tartod, majd varsz...Mukodnie kell, olyan nincs, hogy nem.
kengyel
Nekem a 6S es a 7 is kb. 2-3 het mulva mar mikrokarcos volt... -
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #2279 üzenetére
En is csinaltam utana, siman ment a fel, le, power hosszan... csak sokaig kell varni.
-
hemaka
nagyúr
válasz
-secret- #2173 üzenetére
3 het elteltevel szedtem le a Spigen tokot es meglepetesre nem volt szinte semmi dzsuva alatta, bar nem is volt olyan helyen hasznalva, meg nagyon piszkos kezzel...
De a lenyeg ja, havonta nem art atmosni. A Sony Z5-ot ezert szerettem csak, mert amikor kezet mostam, egyutt mostam a teloval. -
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #2099 üzenetére
Ha jo a kicsit kemenyebb gumi tok, akkor erdemes a Spigen tokokat is megsasolni.
-
hemaka
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
válasz
TheBikerider #2011 üzenetére
-
hemaka
nagyúr
Egyesek mit le tudnak kinlodni ezzel a szar szavatossaggal. Ugysem akkor fog beszarni a telefon, majd utana... Murphy niggaz
-
hemaka
nagyúr
válasz
Solange0818 #1849 üzenetére
Az arany es ezuston nem latszanak, mert vilagos az uvceg mogotti resz, de az enyemen a feketen, borzalmas... bar anno volt i4-em, az is hasonlokeppen viselkedett.
Siman a gmail fiokot hozza tudod adni, de az icloudba nem tudod beletenni. -
hemaka
nagyúr
válasz
TheBikerider #1827 üzenetére
Apple things...
-
hemaka
nagyúr
válasz
TheBikerider #1825 üzenetére
Szerinted?
majd jovore bejelentik, mint k*rva nagy ujdonsagot, ahogy a sztereo hangszorokat. -
hemaka
nagyúr
válasz
TheBikerider #1823 üzenetére
i8/8p is mono, belul nincs nagy kulonbseg a 3 mobil kozt, foleg nem a plus es az X kozott.
-
hemaka
nagyúr
válasz
TheBikerider #1821 üzenetére
igaz
-
hemaka
nagyúr
Kozben 11.2b2 alatt reportoltam egy ujabb bugot. Nagyban hallgatom a zenet Spotify-on, csekkolok YT-on egy videot, majd bezarom. Vissza megyek elinditani a zenet Spotify-ra, erre elinditja, de hang meg nincs, csak ha bezarom az appot es ujra elinditom. Annyira nem fasza igy zenet hallgatni.
-
hemaka
nagyúr
válasz
-secret- #1737 üzenetére
En is valami kinai olcsot hasznalok, van belole vagy 5db, ha karcos lesz vagy elkezd feljonni, kib*szom azt felteszek egy masikat.
Amikor meg a telekomnal dolgoztam, kiprobaltam a 6S-en egy jo parat, nem igazan volt kulonbseg a 10ezres meg a 2 ezres kozott... Nyilvan nem azoknal amelyik ilyen csillamos lof*sszal volt meg bevonva, mert azt ki sem probaltam.
-
hemaka
nagyúr
válasz
misi021 #1730 üzenetére
Az a folia kamu, amit ajanlottak elottem boven jo ra. Egy strapa Spigen rugged armor extra tok jo lehet, bar bazi nagy lesz az amugy sem apro mobil. Szerintem szolidabb Spigen neo hybrid is megteszi.
En speciel Spigen liquid air armort hasznalok, meg vagyok vele elegedve, igaz nem dolgozok olyat, mint te, nem nyomodhat meg igazan a mobil. -
hemaka
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #1714 üzenetére
trenel igen, telenornal nem, vodanal nem tudom
-
hemaka
nagyúr
Most ez egy olyan dolog, hogy van ennyiert sot, tobbert fejhallgato is, es szinten varni kell ra heteket, hogy megkapd, aztan meg annyira sem hasznalhato, mint egy mobil, de ha valakinek kell, akkor kell es kesz, a birtoklasi vagy szinte minden esetben gyoz.
De mondhatnank kocsit is, mert nagyon ritka, hogy egybol megkapod, arra is varni kell es tobb milliorol van szo. A baratomnak megeri varni egy alfa romeora 1 honapot, mint inkabb bemenni egy masik marka szalonjaba es elhozni onnan valamelyiket?
Igen, mert neki az kell, arra vagyik, ez egyszeru erzelem alapu dolog, amire persze a marketing erosen hat, de az emberi termeszet mar csak ilyen. -
hemaka
nagyúr
En a mai napig nem ertem mi is ez a szavatossag pontosan, valami mondvacsinalt garancia?
Anno amikor az mm-ben meloztam imeit mi irtunk a szamlara, aztan nem tudom, hogy most mi a helyzet.
Telekomnal eleve ugy nyomtattuk a szamlat es garijegyet, de most az elektronikusban is ott van, bar naluk mindig magyar regios volt. -
hemaka
nagyúr
válasz
joefasalasso #1652 üzenetére
Nem vonult az sehova, ugyanaz a ceg.
-
hemaka
nagyúr
válasz
joefasalasso #1636 üzenetére
Oszt akkor mivan?
-
hemaka
nagyúr
válasz
joefasalasso #1622 üzenetére
Tokban van, szoval biztosan.
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
Totheground #1527 üzenetére
11.2-ben mar jo a szamologep.
-
hemaka
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #1515 üzenetére
Ettol nagyobb problemad sose legyen.
-
hemaka
nagyúr
Vettem egy kinai qi toltot, elvileg a gyorstoltest is tudja, bar ugye az apple meg tokol vele, szoval ez meg varat magara.
Bar szerintem 5 rongyert megeri a kenyelem, amit nyujt, foleg, hogy a tokkal egyutt is tolti. Igy kb. annyi ido alatt tolti fel, mint a gyari toltoje.keken vilagit, ha ready
zolden, ha tolti
keken villog ha bena voltal es csalen raktad ra a mobil -
hemaka
nagyúr
Pontosan, en tuti nem vennek hasznaltan semmilyen mobilt manapsag ennyi fraud ugyfellel, foleg nem iphonet.
Aztan a biztositassal kicserelt (lopottnak hazudott) es a regi letiltassal buheralok ellen hiaba lobalod majd a tanu nelkuli vagy akar tanus adasvetelit, az ugyfsz korbe fog rohogni, a biztosito meg hozzad sem szagol. Es orulhetsz ha nem nyomnak fel, hogy mit keres nalad egy lopott mobil.
-
hemaka
nagyúr
Megjott a spigen liquid air armor. A posta csak 10 napot ult rajta, de az mellekes mar.
Maga a tok jo, nem sokkal vastagit, a kamera lencse fele er, igy azt is vedi. A fogasa is jo, nem csuszos es a gombok is ugy mukodnek, mintha nem lenne rajta tok, a kivagasok is precizek, jo helyen vannak, sorja nincs.
Rafeszul teljesen a telefonra, a por nehezen megy ala, ha egyaltalan ala tud.
Batran ajanlom mindenkinek, akinek tetszik es gondolkodott esetleg rajta. -
hemaka
nagyúr
válasz
Tibee86 #1394 üzenetére
Androidnal is teljesen hulyeseg, csak e-penis novelesre jo a 8 GB RAM, attol hogy esetleg megtolti az android szemettel nem lesz semmivel sem gyorsabb, mint egy 4 GB valtozat, mert ugyanugy lelovi a hatterben es ujratolti amikor ujra megnyitod.
Volt P9-em, soha nem volt szuk keresztmetszet a 3GB RAM, szoval errol ennyit.
Arra jo volt, hogy a sok szar kinai telo miatt amibe 6-8 GB van, jol fenyomjak a PC RAM arakat az egekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Arch Linux
- Philips LCD és LED TV-k
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Haditechnika, harcászat
- Dying Light
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune: Awakening
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged