- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
-
Rage47
veterán
A 8 az egyetlen iPhone, ami nem hozna akkora élményt, mint mikor 4s-ről 5s-re vagy 5s-ről 6s-re váltottam. Pedig jó lenne egy kevésbé beakadós/merülős telefon, csak nehezebb így megmagyarázni a váltást...
-
totopad
senior tag
válasz TechN7ne #2708 üzenetére
Pedig frankón kommunikációs szakon végeztem és több előadáson is voltam, ami csak szimplán a szövegértelmezésre fókuszált, de ezt nem értem, azt írod, hogy a mostani verzió stabilabb, mint az előzők voltak, viszont az előzőkkel sem volt gond, akkor, hogy lehet valami stabilabb?
-
Dzsuri89
őstag
Ha már úgyis témánál van a nép itt a topikban, akkor beömlesztem az én szaromat is a közösbe.
Adott egy iPhone 8 Plus, amit megjelenés után a harmadik héten szereztem be, nem emlékszem milyen iOS 11 verzió volt akkor. A lényeg annyi, hogy akkor olyan hibát produkált, hogy full random naponta kb 1-2x ilyen ultrabrutál laggtenger lett a telefon, de amint kikapcsoltam a kijelzőt majd vissza meg is szűnt a hiba. Teljesen nullàra gyalultam a kédzüléket iTunes-szal majd újként állítottam be a mobilt és úgyis produkálta a hibát.
Eltelt pár hét mire kijött egy nagyobb volumenü javítás és ez a hiba totál megszűnt, viszont jött helyette a kijelzőfeloldáskor dadogó animáció. Tök random jön elő ez a fajta akadás, van hogy 10 feloldásból 1x, de van hogy 5x-6x, szóval a hiba létezik és rohadt irritáló.
A telefont nem raktam direkt újra megint iTunes-ból még, várom a nagy csodát, hátha sikerült eltakarítani a dadogó animációkat Almáéknak Itt is, illetve más mobilos oldalakon is olvastam, hogy előjött ez a hiba néhány embernél, de más típusú készülékek esetében is.Amire kíváncsi lennék az az, hogy aki hasonlót tapasztalt a készülékén, annak egy teljes formázás megoldotta a hibát vagy ugyan úgy akad, dadog továbbra is az iOS animáció? Érdekel, hogy van-e értelme elcsesznem az életemből feleslegesen x órát a szeánszra.
Köszi előre is!
-
dudu5130
őstag
Lehet triviális lesz a kérdésem, de most cseréltem 6-ost 8-ra. A hatosomról való biztonsági mentést a 8-ra is rá lehet rakni? A legfrissebb verzió az iOS a 6-on.
-
Inczke
tag
Enyhe lag mintha nalam is lenne feloldaskor de nem zavar.
-
veterán
-
Dzsuri89
őstag
válasz TheBikerider #2719 üzenetére
Azt nem is tudtam, hogy X-en is ez van, még nekem is új infó.
Az fix, hogy még várok, nem rakom újra a telefont, hátha javul a foltozásoktól.
Akadáson kívül valóban nem merül, nem fossa össze magát a rendszer.
————
Hemaka: köszi, hogy jelzed az Apple felé -
Endless
aktív tag
válasz Dzsuri89 #2722 üzenetére
Nálam valamiért most nagyon belassult a billentyűzet ha az ékezetes karaktereket akarom gépelni. Hosszan kell ugye ahhoz nyomni a betűn de várni kell egy darabig míg feljön amiből választani lehet, meg nem olyan gördülékeny. Nemrég átállítottam a nyelvet angolra (egy alkalmazás miatt, csak így frissült le) lehet amiatt van a hiba?!
szerk. Dzsuri89 bocs nem neked szántam válaszként, félrenyomtam
[ Szerkesztve ]
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
totopad
senior tag
lol, a 11.2.2-vel szvsz egy lehellettel még jobb lett az aksi idő -eddig is rekord jó volt nálam-
más változást nem igazán vettem észre -
tboldi
nagyúr
válasz Sgarrista #2725 üzenetére
Meg mernék rá esküdni, hogy egyik sem működik. 3,5 jack adapterből csak és kizárólag a gyárival hajlandó kommunikálni, a lightning duplázó meg nem MFi-s (van egyáltalán olyan?).
szerk.: Ha zenét akarsz hallgatni töltés közben, akkor vagy Qi töltő kell, vagy Bluetooth füles, esetleg egy Pioneer Rayz Plus.
[ Szerkesztve ]
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok! Safariban lehet állítani a megjelenített weblapok szövegméretét? Samsungon browserben Androidon ez egy szuper feature, de iOS-en nem találom.
-
E_Roland
csendes tag
Hello. Csatlakoztam a csapathoz egy sima i8-al.
Sokáig volt android, menet közben i5s-t is használtam, de ott kicsi volt a kijelző nekem, és most ismét ios vizeken evezek egy darabig. Úgy látom azért a rendszeren itt is fejlesztettek sokat, számomra kezelhetőbb ez a verzió az i5s-eshez képest (már nem emlékszem pontosan azon hányas ios volt).
Ha megosztana valaki számára jól bevált üvegfóliát és tok, azt megköszönném. -
tboldi
nagyúr
válasz norbi2010 #2735 üzenetére
Én nem találom nehéznek, bár nem is hordok slim fit nadrágokat.
----------------------------
Más: belinkelem ide az egyik tegnapi hsz-om, hátha érdekel valakit.[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
válasz E_Roland #2733 üzenetére
Szia! Olvasom a hozzászólásodat, hogy mind a két rendszert használtad!
Írod, hogy neked ez kezelhetőbb. Ez mitől függ?
Én folyamatosan olvasom a hozzászólásokat. Még nem döntöttem.
Sony Xperia XZ1 Compact van a képbe és az iPhone-bol valamelyik.(X vagy a 8, de ha kiadnák az új SE-t akkor inkább az). -
E_Roland
csendes tag
válasz volandy #2738 üzenetére
A régi ios-hez képest a mostani kezelhetőbb, így értettem (pl nem kell már beállításokhoz belépni, ha mobilnetet akarok kapcsolni stb...). Olvastam, hogy most már itt is könnyen fel-le lehet másolni adatokat windows-os gépre egy program segítségével. plussz léteznek felhők, azóta ha sok a mobilneted, úgy is azon másolsz át mindent. Zenélni is tudsz spotify-on vagy az apple saját programján online.
Én is sokat filóztam, mert lépten nyomon azt hallani, hogy nem fejlődik ez a rendszer, míg az android fénysebességgel hasít, de azért erre nem vennék mérget
A saját felhasználási szokásaid alapján tudsz dönteni, szerintem egyik készülékben sem fogsz csalódni ilyen magas kategóriánál. Talán a prémium gari ami erre billentheti a mérleg nyelvét, ha egyébként nem tudsz dönteni.tboldi: Köszi!
-
tboldi
nagyúr
válasz ngáborz #2744 üzenetére
Ezt nem vitatom, hogy másvalaki más gatyából nehezebbnek találja a kivételt, én viszont nem (pl. egy regular Levi's 501-esből). Ülés közben meg csupaszon is nehezebb kivenni, nem csak tokkal, ha úgy gyűrődik/feszül az anyag.
szerk.: Esetleg még a technikában is lehet valami, én szinte az egész hátlapot takarom a tenyeremmel, úgy fogom meg és húzom ki.
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Azért én azt hozzá tenném, hogy a gyári szilikon tok is rohadtul kopik.
Kb 2 hónapos és a 4 szélénél az a jó "tapadós" réteg már full csillogósra kopott.
Még szerencse, hogy fekete.
Holnap készítek képet róla. -
Inczke
tag
Amit most vettem eszre, hogy nalam a lassitott felveteleknek nagyon nagyon gagyi a minosege. Mi lehet a gond? Igaz, este probaltam most az ablakbol meg bent a hazba, de harmat gyenge, ertekelhetetlen.
Masnal is ilyen? Vagy en nem csinalok jol valamit? Beallitas problema? Mi kehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs