- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtm800
senior tag
Nálam jelzett a 11.2 . 420 Mega kb
-
dns86
tag
Kint a 11.2!
Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Ezt már iPhone topicban is megkérdeztem, de gondoltam ittis megkérdezem.
Tudtok nekem javasolni valami vékony tokot amin lehet vezetéknélkül tölteni az i8-at, és amennyire lehet ütésálló?
Mindenképpen magyar boltból. -
csabiks
senior tag
urak!
megérkezett az egyik fórumtűrs által javasolt cafele tokom.
Vélemény: mar kb 8 toknál járok, és ez mindegyik előtt van, annyira passzentos, annyira rásimul a telefonra, annyira jó kézbe venni, ennyiért meg ajándék. Bátran ajánlom! A fekete nem áttetsző én szürkét vettem, majd ha érdekel töltök fel róla képeket !
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
veterán
-
mtm800
senior tag
Nálam mindegyik telón cafele van , megjelenése óta használom a márkát...roppant vékony észre sem venni, nagyon precíz jó fogni. ütődés elleni védeleme az ultra slim / 0.4 mm / típusnak az nulla kb, Gyártanak kicsit erősebb típust is azokkal nem kísérleteztem, nekem ez a vékony típus jött be
-
veterán
Ezt lattatok? Nem mintha akkora story lenne de gondolom ez akkor a 8as szerianal is igy lehet?!
[link]
Tegnap MMben egymas melle raktam a 8+ meg az X et, kivancsi voltam mennyivel nagyobb az X kijelzoben. Eleg fura mert szonte csak a felso benyulo resznel hosszabb egy picivel viszont keskenyebb a kijelzo merete mint a plussze.[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Endless
aktív tag
Normális autóstartót tudtok ajánlani?
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
veterán
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Szeretnék lementeni a telefonról, több videót, és a régi megszokott módszerrel rákötöttem a gépre és így a DCIM mappát elérve ctrl + c és ctrl + v vel sajnos ezt a hibaüzenetet kapom kb 10 perc másolás után:
-
hemaka
nagyúr
válasz -secret- #2173 üzenetére
3 het elteltevel szedtem le a Spigen tokot es meglepetesre nem volt szinte semmi dzsuva alatta, bar nem is volt olyan helyen hasznalva, meg nagyon piszkos kezzel...
De a lenyeg ja, havonta nem art atmosni. A Sony Z5-ot ezert szerettem csak, mert amikor kezet mostam, egyutt mostam a teloval. -
totopad
senior tag
A 7végén megnyomkodtam kicsit az X-et, hát vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. A készülék nagyon pofás, ez tény, és ez az egyetlen, amit irigylek a 8 Plus-hoz képest, de semmi mást. Engem kimondottan zavart a sziget a képernyőben. Mellette volt egy 8 Plus, így össze tudtam hasonlítani. Videó lejátszásakor gyakorlatilag ugyanakkora képet láttál -autómatikusan ugye nem teljes képernyőre rakja-, viszont, ha széthúzod, akkor meg a kép egy része elveszik, így ennek semmi értelme.
Negyed óra tapizás után nem bántam meg, hogy a 8 Plus-t választottam.Off,
A 11.2 meg érzésre stabilabb, bár az előző verziókkal sem volt sok problémám. -
RicsiBond007
újonc
Sziasztok! Én is beléptem ma a körbe, egy 8 plus golddal, miután szegény 5s-em megadta magát. Eddig imádom, csak a méretet kell szokni
-
Dzsuri89
őstag
Nálatok is laggol a feloldási animáció továbbra is 11.2 alatt?
Egyszerűen nem értem egy ilyen felhasználói élményt nyújtó dolgot miért nem lehet orvosolni. Ezt leszámítva néhány helyen tapasztalok laggokat random, ahogy Ipad Air 2-n is , de komolyabb működési hibákkal nem találkoztam. Nem indulgat újra a telefon, aksi nagyon jól bírja. -
tboldi
nagyúr
válasz Dzsuri89 #2183 üzenetére
Nekem is Plus van, az adatlapomon láthatod is. Bár én minden egyes frissítés után csinálok egy force restartot.
szerk.: Mellesleg bétázok is, de most éppen a végleges 11.2 a legújabb.
[ Szerkesztve ]
-
kavarc
aktív tag
Ez a Force Restart változott nálatok 11.2-vel?
Eddig a hangerő fel/le és oldalsó gomb nyomva tartása után közvetlenül újraindult a telefon. A 11.2 telepítése után ugyaezzel a kombinációval bejön a mezei kikapcsoló képernyő (ahol el kell húzni a kikapcsoláshoz).
Nálam ment félre a frissítés, vagy nálatok is így változott a force restart?
köszi -
PeteePeti
őstag
válasz csabiks #2169 üzenetére
Én ma rendeltem be egy ilyet a plussomra! Szállítási idő mennyi lesz kb, mire számítsak?
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
misi111
tag
Sziasztok. Valaki megtudná mondani hogy hol van az a beálllitás amikor az emial szinkronizálást be lehet állitani hogy oránként vagy fél óránként végezze? Régebben volt benne de most sehol nem találom.
Privátra illik válaszolni!!!!
-
MauroN
tag
Sziasztok. Észrevettem hogy ha az imagazin.hu vagy a szifon.com weboldalt böngészem, elkezd melegedni a telefon és kb percenként merül 1%-ot...
Megnézné nekem valaki hogy nála milyen? IOS 11.2 i8. -
joefasalasso
aktív tag
15 másodpercenként újraindul a telefon, mi lehet? 3 gombos újraindítás volt.
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest