- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Képek, videók, vásárlói vélemények... macrumors? Mi kell még? Ha előtted meghajlítom: elhiszed?
Biztos vagyok benne hogy a többi gyártónak hatalmas fejtörést okoz ez a telefon, nem véletlenül: viszik mint a cukrot, mert tényleg nagyon jól néz ki, sok jó dolog van benne és az iOs egy kurvajó rendszer. Ez viszont úgy fest egy tervezési baki, nem is kicsi. Ha 100 dollárba kerülne, nem szólna senki semmit. De ez bizony drágább az összes consumer smartphone-nál így ez nagyon nincs rendjén, ezért is lovagolta meg többek közt az LG is ezt az "apróságot". Valószinüleg nem tették volna, ha ők maguk sem győződnek meg róla
Persze, érdemes megvárni mit mond az Epöl, addig meg hadd kacarásszon a jónép, miért baj az? Azt hiszed én még sosem vettem tervezési hibás telefont (sőt, olyan autót is sikerült, amit visszahívtak 2x
)? De sose vettem személyes sértésnek, mint az Apple-fanok ha valaki ezen jót röhögött.
Én örülnék neki ha javítaná ezt a hibát az Apple, mert egy remek készülék ettől eltekintve, végre akkora méretben, amiben talán én is elgondolkodnák a megvételén (függetlenül attól hogy jobban bejön az Android)
-
mrlujoak
veterán
Minekután a TESZThez írtam véleményt(eme fórum ugye mégiscsak ideszól), a videó és a TESZTben tett említések alapján, és jelenleg nincs a kezemben ilyen így igen - ahogy írtam is - jelen teszt alapján írtam azt, amit.
Ha újra nekifutsz a hozzászólásomnak, és értelmezed is, akkor nem írsz olyan választ, amit vérben forgó szemekkel posztolsz
...
-
blueMerle
veterán
27. Mi a probléma azzal amit leírtam? Milyen logikai bukfenc van a leírtakban? Mesélj szenszei
Parallaxis: A már említett videón a Note 3-ast egész másként hajlítja (ugyanúgy hogy az iPhonet), és közel sem ekkora erővel a készüléket. Ilyen inbecil feszegetést az iPhone 6 Plus sem bírna ki, de feltételezem még egy CAT készülék sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest