- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi1911
aktív tag
Elhiszed nekem, ha azt mondom, ha megtehetned, hogy egy havi fizudbol vegyel egy imacet meg egy 5S-t, es megvenned, meg is szeretned? Nem lenezni akarlak, en sajnalom a legjobban, hogy itt vagyok UK-ban es otthon az ismeroseim nagyresze androidos. Nem tudok veluk kommunikalni. Viszont az UK-beli ismeroseimnek meg a 95%-ta iOS-es. Hidd, el nem lenne ennyi apple hater, ha egyszer raereznenek.
Ja, es de a CAD es ezek futnak macen. Sot tudod mit? Flottul mennek. Miert? Mert az Apple veszi a faradtsagot, megirja faszan az opengl drivert, amit pl a windows le se szar, mert ott a DX. Arrol nem is beszelek, mert gondolom te is tudod, mekkora kulombseg van egy osx-es adobe csomag es windows kozt...
A 1020-at inkabb ne kerevjuk ide amugy, annal a telefonnal nagyobb parasztvakitast az eletembe nem lattam, eleg ha megnezed a nagy 41mpx(38)-as kameranak a kepeit osszehasonlitva az 5S-evel, es itt kulon kiterek a vakus kepekre. Ja persze, egy profi fotos nem vakuzik.
-
-
mazsi1911
aktív tag
válasz
dreamdancer #238 üzenetére
Jol beszelsz, kis kiegeszites.:
Sehogy se lehet restorelni, hiaba rakod dfuba es ugy csinalod, ha valaki elotte belepett a storeba a sajat jelszavaval akk az a telefon az ove. Nincs SEMMILYEN mas mod
masreszt viszont a gps-t siman kilovom egy lockolt telefonon, felhuzom a control centert es airplane mod.
-
mazsi1911
aktív tag
-
mazsi1911
aktív tag
Akit erdekel meg esetleg a 32-64bit, itt egy rendes merce, Anandtech.:
http://www.anandtech.com/show/7335/the-iphone-5s-review/4
-
mazsi1911
aktív tag
válasz
mazsi1911 #60 üzenetére
Itt egy hoszabb, jobban leirt. A daringfireballos nyilvan rovid volt az igazamhoz.
http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd630755(v=office.12).aspx
Ez gondolom eleg hiteles. En leginkabb a titkositasra es vedelemre celzok. Kivancsi vagyok mikor nyomjak majd fel a JB-elok ezt a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AM 5 lapok
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest