Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok. iOS9-et érdemes feltenni?
-
.LnB
titán
Nem kell betöltenem az appot. Két helyen is kint van az időjárás: [link] A hátlappal semmi gond. Sőt az 5C azért csúszhat izzadt kézzel. Bár igaz, hogy nagy. Nekem kicsi, a kövi telóm nagyobb lesz.
Viszont, az 5c tényleg jó telefon. egyetlen baja számomra, hogy kicsi. De csak ajánlani tudom. Ha egy iPhone6 nem lenne olyan horror áron baromi jó vétel lenne. Számorma az android felejtős már pár éve.
-
.LnB
titán
válasz
univerzita #1537 üzenetére
Jó tudni, köszönöm.
-
.LnB
titán
Milyen felhőszolgáltatás jár ez mellé a teló mellé? Gondolom iCloud. De mekkora adatmennyiséggel?
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni. Nem vagyok Apple fan, sőt nem is vagyok otthon az iPhone-ok témájában. De a menyasszonyomnak gondoltam jó lenne egy ilyen készülék. Azt szeretném kérdezni, hogy van valami komolyabb probléma a készülékkel? 5S-t nyomkodtam sokat. Frissítésektől nem lassul? Használható mindennapokban? Mire kell figyelni? ilyen dolgok érdekelnének.Tudom visszaolvashattam volna 1000hszt. nem tettem meg nézzétek el nekem. Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ASUS notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Okos Otthon / Smart Home
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest