Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Így készül egy Earfun headset
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz gzbotii #8143 üzenetére
Nekem állandó aktív 3G (vodas 4G-t nem támogatja a telefonom) mellett nagyjából egy óra nyomkodas mellett (Facebook, chrome) délután mar 30 százalék alatt van, így délután meloban fel szoktam tenni toltore...! Fogalmam sincs hogy lehetne javitani az uzemidon...!
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Krisz0630
senior tag
Nekem már másfél évesen nagyon keveset bírt a teló. Elvittem akksi cserére, az kb 3 hónapig volt jó és újra nagyon merült. Garanciában cseréltek nekem még egyszer akkut, de azóta még rosszabb az üzemidőm. Van amikor alig bírja ki reggeltől estig úgy, hogy telefonálok vele egy órát meg néha bekapcsolom a 4G-t+ Wifi.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
szilrobi
aktív tag
Nekem lte+wifi átlag öt óra használattal kibírta egész nap. De tíz hónapos korára, ha 25% alá merült, egy fénykép készítése is elég volt hogy azonnal kikapcsoljon Szerencsére még garanciás volt és kicserélték, igaz kétszer kellett visszaküldeni, közben vettem egy 5s-t, az új 5-től pedig megváltam. Ugyan ilyen használattal az 5s másfél napot megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Docker konténerizálás
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest