Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0630
senior tag
Üdv srácok!
Ma sikeresen túladtam a HTC One-omon. A kérdésem a következő: van e olyan esetleg aki arról a masináról váltott iPhone 5-re? Miben jobb mint a HTC? Gondolok itt akkuidőre, kamerára, esetleg melegedés? Nagyjából ezeket tartottam a One "gyenge pontjainak".
Mindenképpen iPhone 5-t tervezek venni vagy esetleg 5C-t, amit kicsit olcsóbban tudnék megvenni. Az 5S nem jöhet szóba az ára miatt. Az 5C felé az árán kívül azért hajlok még, mert sok helyen azt írják, hogy tovább bírja szuflával mint a "sima" iPhone 5.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Krisz0630
senior tag
válasz nederlanden #6874 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Ma megvettem az iPhone 5-öst és nagyon tetszik. Amit eddig észrevettem, hogy nagyon tiszta a beszédhang telefonálás közben.
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Második napja van meg a kicsike, eddig nagyon megvagyok vele elégedve.
Első feltöltés után 12 óra készenlétet bírt és 5 óra 10 perc aktív használatot. Gondolom azért ennek is kell még pár töltés mire "beáll" az akku?
A másik kérdésem, hogy 20%-ről 100%-ra bő egy óra alatt feltölt a készülék. Ez mennyire normális vagy egészséges? Előző telefonom 3-4 óra alatt töltött kb. fel.XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Krisz0630
senior tag
Ha már tokok: Használ valaki esetleg Ozaki O!coat Nature belebújtatós bőrtokot? Tegnap láttam a Media Marktban és nagyon megtetszett. Vagy esetleg Belkin Pocket Case-t?
-
Krisz0630
senior tag
Tegnap vettem egy Ozaki O!coat Nature belebújtatós tokot és hát azt kell hogy mondjam, nem csalódtam benne. Nagyon minőségi az anyaghasználat és igényes rajta a varrás. Még egy kicsit szűkös a tok de a használatiban írja, hogy kell neki 1-2 nap mire tágul.
Más: Tud valaki esetleg iOS-re olyan programot amivel a sorozataimat követhetem, amiket nézek? Ha lehet olyan kellene, amit fel tudok rakni az iPhone-ra és az iPad-re is és szinkronizálnak.
-
-
Krisz0630
senior tag
válasz Onderon #6931 üzenetére
Szerintem átláthatóbb a felület. Tény hogy a másik program kicsit többet tud, de nekem az nem volt mérvadó.
Androidon megszoktam a Seriesguide nevű progit, amit nagyon szerettem, de sajnos iOS-en nincs.Nem bántam meg érte azt a 1.79 eurót, mert jelenleg is 15 sorozatot követek.
-
Krisz0630
senior tag
Az miért van, hogy amikor bekapcsolom a mobilnetet, akkor először mindig csak 3G hálózatra megy fel a készülék? Később (pár perc múlva) már LTE hálózaton van. Ez másnak is így van telekom hálózat esetén?
A régi készülékemen (HTC ONE) mindig egyből 4G-re ugrott fel.
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Töltőt cserélnek garanciában? Decemberben vettem a készüléket.
A lighting csatlakozó résznél a fehér műanyag rész (amit be kell dugni a készülékbe) végigrepedt mindkét oldalon, annak ellenére, hogy nagyon vigyáztam rá. Meg néha (főleg 10% töltöttség alatt) azt írja ki a telefon, hogy nem az apple által elfogadott töltő. Olyankor többször ki-be kell húzni az áramból és majd csak egyszer elkezdi tölteni a telefont.
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Használ itt valaki iPhone 5S Case-t? Mennyire strapabíró?
-
Krisz0630
senior tag
Tudna valaki ajánlani egy jó hátlap tokot? Vékony legyen (max 0,5mm) és az ára 5k-ig.
Amiket eddig kinéztem:
Ozaki (0.3 Jelly, 0.3 Solid)
Vireo
iTSkins
Artwizz seejacketXBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Krisz0630
senior tag
válasz Darda Csabi #7333 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Azóta már vettem egy én is egy Ozaki Solid 0.3-ast sötétkékben (fehér készülékre) és hát nagyon tetszik. Olyan mintha rajta sem lenne a telefonon, nagyon minőségi.
Tényleg rengeteg színben kapható és tűrhető az ára is. Bárkinek bátran merem ajánlani!
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
Tud valaki ajánlani jó minőségi, de megfizethető kijelzővédő fóliát? Vettem egy Ozaki hátlaptokot és hát van pár hajszálkarc a kijelzőmön.
-
Krisz0630
senior tag
Nem tudja valaki ma hánykor érkezik az iOS 8?
-
Krisz0630
senior tag
válasz TheBikerider #7418 üzenetére
Igen, nekem is lefrissült este 7 környékén.
-
Krisz0630
senior tag
válasz Diokhan #7481 üzenetére
Nekem I5 előtt pont HTC ONE-om volt.
Szerintem sok különbség van a két telefon között. Kamerában, akku időben sokkal jobb az I5 mint a HTC One. Nekem a HTC nagyon melegedett, főleg nyáron volt kiborító. Gyorsaságban nagyjából egyforma a két készülék.
Nem bántam meg, hogy egy éve túladtam rajta.
-
Krisz0630
senior tag
Vett már itt valaki promos játékot? Lenne egy AC Unity (bontatlan) megfizethető árban. Nyugodtan megvehetem? A promos változat ugyanolyan dobozos, minden mint a "rendes" változat?Bocsánat ezt nem ide akartam.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
Szerintem megadta magát a telefonom akkuja. Este lehúztam a töltőről lefekvés előtt a készüléket és reggelre 100%-ról 25%-ra merült. Mindezt úgy, hogy se wifi, semmi nem ment rajta. Sőt mostanában örülök, ha egy feltöltéssel 4 óra aktív használatot bír...
Tudna valaki segíteni, hogy hova lenne érdemes akku cserére vinni? Sajnos a garanciám lejárt a telefonról már decemberben.
Amiket kinéztem: iDoki, iSamurai, Space. Van valakinek tapasztalata valamelyik hellyel?
-
Krisz0630
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogy ez miért lehet? Kb. mikor a telefonom elmúlt egy éves, akkor az akksi nagyon gyengén bírta benne. Garancia már nem volt rá, ezért elvittem a Space szervizbe. Ott kicserélték az akksimat, elég korrekt áron, fél év garanciát vállaltak rá. Nagyjából 5 és fél hónapig elég jól bírta szuflával és utána megint elég tré lett az akku. Visszavittem a szervizbe, és ők garanciában kicserélték benne. Nagyjából egy 2 hetet bírt normálisan a telefon, azóta nagyon gyér aktív használatot bír ki a készülék. Valami hardveres hiba lehet? Előfordul az is, hogy reggelre lemerülök és nem ébreszt, mondjuk 60-70 %-ról.
A kijelzőm bal oldalán egy elég látható nagy sárga csík van. Ez főleg fehér háttérnél látszik. A kijelző ragasztása engedett volna el?
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
válasz gzbotii #8143 üzenetére
Nekem már másfél évesen nagyon keveset bírt a teló. Elvittem akksi cserére, az kb 3 hónapig volt jó és újra nagyon merült. Garanciában cseréltek nekem még egyszer akkut, de azóta még rosszabb az üzemidőm. Van amikor alig bírja ki reggeltől estig úgy, hogy telefonálok vele egy órát meg néha bekapcsolom a 4G-t+ Wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest