- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
„Adjál puszit apánaaaak...”
Sianis
-
cLeanLess
tag
Hugomnak veszek egyet, de csak kártyásan, nehogy nagy legyen a számla....
Szerintetek hány nap míg kihozza a vodafone?Amúgy, szerintem igenis nagy rá a kereslet, ahhoz képest, hogy egy darab van belőle. Arányaiban biztos.
Amúgy iszonyatosan ronda ez a szín. Nem tudom én okádok minden divatcucctól ami csillivilli arany, az ezüst ezerszer szebb. Ezekről a b*zi gyémántocskákról tényleg a nyugatipart gengszterstricijei jutnak eszembe.....
"Simplicity is the ultimate sophistication."
-
bope87
aktív tag
Nem tudtam mi hiányzott az életemből... most már tudom. Lehet nélküle élni?
[ Szerkesztve ]
-
ku-cu
tag
válasz Depression #30 üzenetére
Tudod, már törzsvendég vagyok náluk!
-
Flame_
tag
válasz HarapósKutya #17 üzenetére
Az a probléma, hogy azt senki sem látja. Ahogy azt se, ha kötegnyi pénzzel fűtesz otthon a kandallóban. Úgyhogy gazdagéknak kell az ilyesmi értelmetlen rongyrázás, villantani - szó szerint
-
ku-cu
tag
Pl Itt vannak ínyencségek a "por népnek".
Bár ezeket bagóért osztogatják a hír tárgyához képest... -
Depression
veterán
Vannak kisebb pénztárzájúaknak is modellek, egyszer véletlen rátaláltam egy angol oldalra, ahol hasonlókat árultak. Ott voltak szebb példányok is, még platinából készült változatot is lehetett kapni olcsón. (10k £ alatt)
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
legiaap
félisten
Hát persze mi másból is csináltak volna ilyen méregdrága cuccot...iPhone-ból.
Meglepődtem volna, ha egy Alcatel-ből csináltak volna ilyet.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
plus44
veterán
förtelem
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
madarasz92
őstag
Ilyet se veszek..Nagyon jó ára van az biztos..
-
coyote55
őstag
-
RandomGosu
senior tag
és az megmondaná valaki hogy ki fog egy gránit kockát vinni az utcán hogy lássák az emberek mennyire gazdag(hüly) itt vanaki?
-
P00By
nagyúr
jáj dicsák decíp
-
eldiablo
addikt
válasz infectedmann #18 üzenetére
Biztos hogy van erre is kereslet. Valami orosz gengszter lehet vesz egy ilyet, hogy legyen egy ilyene is...
-
littlelion21
addikt
Pfff....gyönyörű...
-
infectedmann
őstag
Én az ilyeneknek sosem láttam értelmét. Akinek ennyi pénze van, biztos nem ilyenre fogja elszórni.
-
HarapósKutya
tag
inkább kitörlöm a seggem a pénzel, mint hogy vegyek egy ilyet!
www.halivud.hu
-
Alpi
tag
Veszek kettőt is. Egyet anyukámnak, mert nagyon szeretem őt, meg egyet a páromnak, mert őt is szeretem. Magamnak nem veszek, mert már van egy sima 3G 16GB-os. Szerintem ez túl csicsás, és a színe sem tetszik!
Hippopotomonstrosesquippedaliophobia: félelem a hosszú szavaktól...
-
manchester85
veterán
Mire jó a 13. havi nyugdíj, ha nem erre?
i6 Silver
-
GALARDO
addikt
válasz Murderer69 #12 üzenetére
Én az árát keveslem.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
L4D1K
őstag
Ha ez is tudja irányítani az angyalok seregét mint anno az arany PSP a southparkban, akkor must have
# ANTAL Tuning #
-
Murderer69
őstag
Ez fogja megváltoztatni az egész életemet mondjuk kicsit keveslem a gyémántot róla fért volna oda még párszáz
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
joey04
titán
én hányingert kapok ezektől az "aranyos" cuccoktól.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem semmi, a vakítás pénzbe kerül ,ja tényleg jó lehet ha egy ien eldurran vak tyúk is talál szemet alapon új játékkal bővül a telefon : kincskereső
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Kucsek
aktív tag
Na látom eljött az Iphone hanyatlása már szarér-húgyér dobálják.
Ha lenne benne rubin akkor vennék is így ,hogy csak gyémántokkal van kirakva olyan piacos,2 pálcás bucsus(na jó legyen 3 pálca)Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
ebx
aktív tag
Mekkors szivas, egy ilyennek a kepernyoje felrobban
For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken
-
geri|
aktív tag
Én szerintem veszek egyet 0 kezdővel 734 a harmadikon hónapra 221% THM-el karácsonyra.
A cigányok tuti ráharapnak.nem kell a moderátori hozzászólás, csak viccültem
[ Szerkesztve ]
LiveStrong
-
BiP
nagyúr
Az a gáz, ha 22 karátos aranyból van, akkor nem karcolódik túl könnyen? Ha meg tokba rakod, szintén semmi értelme.
Most hirtelen 1000helyet fel lehetne sorolni, hogy ekkora pénznek hol lenne sokkal jobb helye a világon. -
Coyote2000
őstag
válasz manchester85 #3 üzenetére
ja, jo sok reszletre
-
Coyote2000
őstag
remelem kaphato lesz a T-Mobilenal "T-mobile Ikon 1000000" csomagban, aminek a havidija 250.000 HUF/ honap lesz.
-
manchester85
veterán
Pont jó, még úgyse kértem semmit karácsonyra. Nem tudjátok, ikon 200-ban, részletre lehet majd venni?
i6 Silver
-
GALARDO
addikt
Ez nekem kell!De úgyérzem gyorsan kell lépnem mert nagy lehet rá az érdeklődés és még a végén elviszik előlem.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Kickass
őstag
nincs jobb szo: beteg
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- IKEA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest