- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
hexup
kezdő
Sziasztok!
Azért teszem fel itt is a kérdést, mert csak a 13 Pro szériáknál jelentkezett ez, akikről tudok.Messengeren keresztüli fotó készítésnél vajon miért csinál sokszor ilyen képeket, hogy a fénykép oldalán csíkok jelentkeznek, amikor minimális zoomot használnék? Csak a kép elkészülte követően jelentkezik rajta messengeren, tehát amikor épp csinálná az ember a képet, akkor még nem. Sötétben látszik igazán, mint a mellékelt képeken is.
Minden más alkalmazásban tökéletesen működik és sosem jelentkezik még csak hasonló jelenség sem, tehát pl az alap fotó alkalmazásban vagy bárhol máshol, instagram vagy akár lightroom, bárhol ahol lehet képet csinálni, nem produkálja ezt.
Egy korábbi 11 pro maxomon nem csinálja a messenger ezt, ugyanazzal a frissítéssekkel. (legfrissebb rendszer + messenger).
Vajon applikációval lehet valami vagy más szoftveres dolog, esetleg kezdjek aggódni hogy akár hardver..😥 (bár az furcsa lenne, mert szerintem akkor jelentkeznie kéne máshol is). Újra tettem már többször messenger, force restart.. Semmi.
Köszönöm előre is a válaszokat/tanácsokat/segítséget!
Külön azoknak is, akik a 13 pro modelleken tesztelik kis zoom-al a jelenséget. -
hexup
kezdő
Egy olyan kérdésem még lehet hozzátok, hogy miként érdemes egy új készüléket beüzemelni az elején?
Érdemes totál újként indítani és aztán az icloud login + töltögessem le az appokat külön vagy nyugodtan átimportálhatom a régi telefon dolgait? Nem tudom stabilitás vagy bármi más szempontból számítanak e ezekcsak van az mwm gáz app ami már nem elérhető app storeba de máig tökéletesen működik és azon kívül újra raktam mindent, de hajlandó vagyok lemondani róla ha hosszútávon jobban járnék új rendszerrel
Köszi a válaszokat
-
-
hexup
kezdő
Köszönöm a válaszokat!
Az a baj, hogy pont ezt szeretném elkerülni, hogy a telefon ossza meg a netet, mert 7-8 óra szerintem megdolgozná az aksit rendesen, főleg hogy ez nem csak 1 este
Nyugtatom a lelkem T0rnad0 hozzászólásával
-
hexup
kezdő
Sziasztok!
Bocsi előre is a nagyon hülye kérdésért.Szeretném megkérdezni, hogy okozhat e bármi problémát a telefonnak, ha gyakran veszem ki belőle a sim kártyát?
Éjszakás műszakban általában át raknám mindig egy android tabletbe hogy menjen róla a netflix és a YouTube, korlátlan internettel. WiFi hot-spotot erre semmiképp nem használnék, kell még az akksi
multi sim lehetőségről szintén hallottam, de mivel csak estéről szólna a tablet használat, nem szívesen költenék rá havi 4 ezret hogy korlátlan legyen azon is a net.
Tehát a kérdésem csak ennyi hogy esténkénti sim csere nem okozna e hosszútávon problémát hogy legalább 2x történik egy csere esténként (sim-multisim kezdéskor/végzéskor a műszaknak)
Köszi a választ és bocsi a hülye kérdés miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged