- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
kchris78 #2903 üzenetére
Szerintem elhanyagolható az az idő, amikor a téma van a kijelzőn. Nekem be van kapcsolva, de csak azért mert jobban tetszik. Nem hiszem, hogy túl sokat hozzáad az aksihoz. Ráadásul sok helyen csak sötét a téma, nem fekete.
Van nekik Spigen honlapjuk is, de igen, ugyan az. Nekem is ott rakták fel, ilyen jó üveget még nem láttam.
-
LosBlancosRM
őstag
[link] Pedig az egyik ok ami miatt iPhonera váltottam az volt, hogy van követés letiltás. Azóta rájöttem, hogy semmit se ér. Na de, hogy még Xiaomiba is átmennek...
Cikk végen logikus, hogy a saját hirdetéseiket akarják nyomatni.
-
LosBlancosRM
őstag
[link] Durva, hogy micsoda fejlesztést hoz az ios16.
-
LosBlancosRM
őstag
Valaki elárulja nekem, hogy mit kellene tennem, hogy az Apple TV-t bekapcsolja a telefon? Egy hálózaton vannak, néha napján sikerül.is neki, de inkább nem. Ökoszisztéma
Másik, hogy a kocsiban Bluetooth-on keresztül hallgatok zenét. Hetekig csatlakozik magától, aztán elfelejt pár napig, utána megint jó. Ez így "normális"?
-
LosBlancosRM
őstag
-
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #2720 üzenetére
Van weboldal is. Sajnos az se sokkal jobb. Ha képeket akarok leszedni, akkor inkább rádugom a gépre. Az viszont dög lassú a 10 éve elavult szabvány miatt. De Joey majd megmagyarázza ezt is, hogy miért jobb ha lassú. Héter vagyok.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Jakob.rabbi #2713 üzenetére
Tehát amikor konkrétumot kéne írni, az nem fér bele az off-ba, de az üres beszéd igen?
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Jakob.rabbi #2711 üzenetére
Lol. Kíváncsi vagyok, hogy szerinted mi a Vanced.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Jakob.rabbi #2697 üzenetére
Nem félrevezetőbb, mint amit te írtál. Vanced a YT Prémium kalóz változata. Tehát van ios-en, csak itt fizetős.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Jakob.rabbi #2693 üzenetére
Elég sok olyan alkalmazás van, ami megtalálható mind2 rendszeren. A Vanced is van, csak YouTube Prémuim néven.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
mrThomi #2612 üzenetére
Addig örülj, amíg nem használtál.
Opera, illetve a RedApp ami egész jó böngésző. Sajnos az ios bugot, hogy ha pl MA-n megnyitom mondjuk a 10. cikket, majd visszalépek, akkor a lap tetejére megy, azt eddig csak az Opera tudta kiküszöbölni. De ez meg ha új lapon nyit valamit, akkor nem tud visszalépni(Safari egyetlen jó tulajdonsàga, hogy visszalép, nem pedig kezdőlapot tölt. Más böngésző nem tudja ezt)
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #2572 üzenetére
Én nem tudom elfogadni, hogy más döntsön helyettem(pl h ilyen a bill). Samsungot túlságosan is magamra tudtam szabni(Goodlock).
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
f3rdzs0 #2529 üzenetére
Az appot vagy a profilt telepítítek? Nekem profillal nem marad bent semmi, legalábbis nem találkoztam vele. Így használom(első opció)
-
LosBlancosRM
őstag
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
kakuk.tamas #2381 üzenetére
LG 4K OLED. 3xos zoommal.
-
LosBlancosRM
őstag
Mitől lehet az, hogy a Shazam ennyire tré? Androidon sokkal gyorsabban ismerte fel a zenéket. Vezèrlőközpontból indítva konkrétan használhatatlan.
Tegnap rányomtam az appban, egyből felugrott, hogy nem találja, 6x kellett megnyomnom, mire kiírta, hogy mi a szám. Vezérlőközpontból végigmehet a szám mire csinál valamit.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
kakuk.tamas #2223 üzenetére
Fú, ezt pont te mondod? Nem egy cikk alatt voltál nevetség tárgya, haver.
Mondjuk azt nem tudom, hogy miért mész át személyeskedésbe. Hadd legyen már meg a véleményem a telefonról(nekem legalább van, nem Cook-ot szajkózom). Írtam én pozitívan is róla.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
kakuk.tamas #2210 üzenetére
Androidon is kint van, fix 60hzes kijelzőkön is... Szerintem egy ProMax elbírná. Illetve ott van megint, hogy hadd döntse el a felhasználó, hogy ér e neki annyit.
-
LosBlancosRM
őstag
Most olvasom, hogy az iOS 16-ban benne lesz az AOD, de csak a 14-es széria kapja meg. Ez aztán a terméktámogatás. És még a Droid van szidva.
-
LosBlancosRM
őstag
Eddig azt hittem, hogy az iCloudba teljes értékűen tölti fel a képeket/videókat a telefon, de mégse. Valahol be kell ezt állítani?
-
LosBlancosRM
őstag
Ha Samsungon lockolva volt az automatikus forgatás(engem zavar pl ha ágyban nyomkodom és elforog), de ilyenkor ha oldalra fordítottam a telefon, az alsó sarokban bejött egy kis ikon, amivel fekvőre lehetett váltani. A rendszert nem változtatta meg, maradt lockolva, ha kiléptem a videóból, visszafordult egyenesbe. iOS-en kapcsolgatni kell a vezérlőközpontban.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
GoldhandRent #2166 üzenetére
Fú, ne is mondd.
Nem olyan rég arról volt szó, hogy nem lesznek kukik, de azóta több lett. Hiába fogadom/ nem fogadom el, újra kéri.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
kakuk.tamas #2164 üzenetére
Mi a baj vele? Szerintem sokkal használhatóbb, mint a gyári. 3 hibája van szerintem, de azok a gyári ak is: lassú ékezetek, minden ékezetes betű ott van, amit a magyar nem is használ, viszont a kettőspont és társai nem jönnek elő, csak menüből.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
icecave #2163 üzenetére
Szerintem az automatikus elforgatást nem tudja kezelni megfelelően a rendszer. Többször èszrevettem már, hogy ha bekapcsolom, megnèzem amit akarok(nem èrtem, hogy a videók mièrt nem írják felül az álló nèzetet, droid tudja), majd kikapcsolom a forgatást, akkor bugol pár dolog. Swiftkey normálisan működött eddig, de tegnap akartam adni mègegy esélyt a gyárinak… Hamar visszatiltottam a gyárit, ez lett az eredménye.
-
LosBlancosRM
őstag
Felhasználói élmény lvl iOS
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
kisdobos0111 #2104 üzenetére
Balról húzod az ujjad jobbra, az a visszalépés. Sajnos a kifinomult ökoszisztéma nem minden appja támogatja, de van olyan is, hogy egy menüpontig igen, utána nem.
-
LosBlancosRM
őstag
Felmerült bennem egy kérdés.
Appkönyvtár alatt lehet csinálni saját mappát? 🤔
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
bbendre #2086 üzenetére
Amiket én használok, azok funkcionalitásban kevesebbet nyújtanak, mint droidon. Ott van pl a Messenger, Facebook kombó. Csak belső böngészőjüket lehet használni, ami egy IE szintjén van. Billentyűzet appok a csillivilli betűtípusokon és témákon kívül nem tudnak mást. Böngészőből se találtam még olyat ami normálisan működik. Messengerben elindul a videó, majd megáll, semmire nem reagál. Témázás tényleg kissé kaotikus, de szerintem nem néz ki rosszul se a Gmail, se a YT.
Na a gesztus... Attól is falra mászok ios-en. Van app ami vissza tud menni oldalra húzással, van ami csak a bal fölső sarokból, ami a pro max esetében nem a legoptimálisabb. Vannak beállítások amik az appon belül érhetők el, mások a beállításokon belül.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
kakuk.tamas #2085 üzenetére
Aláírom, hogy van akinek ez így tök jó. Én jobban örülnék annak, ha nem csak egyszer értesítene a telefon, hogy történt valami, hanem mondjuk a mikrofon zöld pöttye ott villogna, ahelyett, hogy minden Apple eszközre elküldi. Nekem úgy tűnik, hogy sokan feladják a legjobb termék vásárlását azért, mert nem Apple, nem illeszthető be az ökoszisztémába. Hol van ennek a határa? Kijönne egy hűtő, mosógép, esetleg autó, azokat is megvennéd, csak azért mert Apple, holott a bejáratott márkák jobban tudják a dolgukat? Nem hiába nem engedi az , hogy a többi gyártó teljes funkcionalitással fusson a termékeiken. Aztán lehet, hogy egy év múlva én is úgy gondolom, mint Te, de jelenleg még az Android nyitottsága jobban bejön, de annyira nem hiányzik, hogy eldobjam ezt az üzemidőt, hardveres stabilitást.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
kakuk.tamas #2080 üzenetére
Kérdés, hogy kinek mi az ökoszisztéma. Pont ezért nem estem hasra az ios-től. Samsung kommunikál a Samsung órával ugyan úgy, mint az iPhone az AW-al. Fülessel se volt soha problémám. Mi az ami ott nem volt Neked, de itt van? Nekem az ökoszisztémához az is hozzátartozik, hogy az appok nincsenek lebutítva. Másik véleményem, ami bicskát nyit, hogy az "ios appok sokkal minőségibbek, mint a droidosok" - egy vicc.
Note7-tel én már felhagytam a custom romokkal is.
-
LosBlancosRM
őstag
Amire én használom, azt tudja ios-en is. Nyilván van aki az összes funkciôját használja, vagy csak beírja, mert tudja, hogy más gyártók óráival nem megy minden. Apple watch-on se telefonálnék, nem beszélgetnék Sirivel, de elgondolkoztam a váltáson, mert ökoszisztéma hú meg há, közben nem nyújtana nekem többet, mint most a GW. Füles még kevesebbet is. Egyébként nem hiába írtam, hogy szerintem. Nem hiszem, hogy egyedül lennék akiknek megfelel így is egy droidos óra/füles, viszont sokan vannak, akik csak azért vesznek airpods-ot/aw-t mert orrba szájba nyomva van, hogy csak ökoszisztémában szabad gondolkozni.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
bbendre #2028 üzenetére
Mindenkinek más a fontos. Ezért is írtam, hogy szerintem. Nekem többet ér a nyitottság, mint a... Nem is tudom. Alkalmazásoknál se érzem azt, hogy jobbak lennének(funkcionalitásban még rosszabbak is). Aksi, kijelző, fluidság tényleg csúcs, bár itt is döccent már meg a rendszer.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
kakuk.tamas #2025 üzenetére
Ez komoly?
Nekem még Tizen van rajta, nem érzem a hátrányát.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
f3rdzs0 #2017 üzenetére
Eleinte én is így voltam. Legyen airpods pro, apple watch... De aztán rájöttem, hogy csak az ökoszisztémás maszlag miatt gondolkodtam rajtuk. Így vettem egy Sennheiser Momentum Wireless 2-t, ès várom az új Galaxy Watch-t(jelenleg az első generáciôt használom a telóval). Semmi hátrányát nem látom, hogy egyik sem apple. Szvsz marketing bullshit ez az ökoszisztéma ajnározás, amit beleégettek az emberek tudatába. Legalábbis ezen a szinten, mert pl az Apple tv irányítása jó dolog, de az is inkább egy elvárható alap. Nem tudom, hogy pl a Xiaomi tv okosítóját lehet e vezérelni a telefonjaikkal, de gyanítom, hogy igen. Machez nem volt még szerencsém, de nem is akarom, hogy legyen, akármennyire is f*s a Win.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Foglalt név #1953 üzenetére
Ráadásul a Swift egy lebutított valami a Droidoshoz képest. Még mindig nem tudtam megszokni, hogy sokat kell várni az ékezetes karakterekre, plusz, hogy a betűket hosszan nyomva nincsenek spec karakterek, csak másik oldalra átnyomva.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
#31733248 #1950 üzenetére
De aki nem használná ki a korlátlan netet, minek fizessen érte?
Nekem 25GB körül megáll havonta, sose nézegetem, Spotifynál is be van kapcsolva, hogy mobilneten is a legjobb minőségben töltse le a zenét(többen vagyunk a nagy listában, ha valaki hozzátesz, töltődik). Streamelni is szoktam ha úgy van. Ráadásul ha le van töltve, nem szakad meg, ha olyan helyre megyek, ahol a Yettelnek nincs lefedettsége. 320kb/snél többet a Spoti se tud még jelenleg. Van LDACos fülhallgatóm, de Note9nél se használtam, mert felezte az aksit, könnyebben megszakadt a kapcsolat. Fejhallgató más tészta, most Sennheiser Momentum Wireless 2-t használok, elég amit a telefon nyújt, de tényleg kínos, hogy mennyivel előrébb tart némely droidos gyártó.
-
LosBlancosRM
őstag
Nade, hogy kérdezzek is. Van rá mód(akár külső app), hogy időközönként újra mutassa az értesítéseket? Ébressze fel a kijelzőt percenként mondjuk...
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
icecave #1932 üzenetére
Háát, nekem többet fagyott le pár hónap alatt az iPhone, mint a Note9 3+ év alatt, pedig annak a szoftvere kicsit nagyobb tudású. A döcögés és az aksi viszont tényleg sajnálatos. Ha nem értékelődött volna át bennem, hogy mi fontos egy telóban(aksi, kijelző, kamera), még droidom lenne.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
#31733248 #1920 üzenetére
Az a pár GB nem oszt, nem szoroz. Telenor most hozta be a korlátlan netet, de minek fizessek érte többet, ha a 100GB-ot se használom ki? Miben más egy drága telefon adathasználata, mint egy olcsóbbé? Nem értem az összefüggést. Az meg vicces, ha tényleg nem tudja átküldeni a szifon a Spotify legjobb minőségét.
Mindegy, jobb a lelkemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest