- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elvileg megvan a Nord 5 és Nord CE5 dátuma
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
#86564352 #1234 üzenetére
Én elolvastam az öszes Tippek tartalmat, frissítés után az újakat is, a weboldalukon is olvastam a tudnivalókról, és a fórumokban is kérdeztem/olvasgattam/keresgéltem. Átnéztem a telefon összes beállítási lehetőségét, valamint az összes gyárilag fent lévő appot megnyitogattam, hogy lássam, mik azok, és kb mit tudnak. Szóval az alapvetően elvárhatókat megtettem, hogy megismerjem a telefonomat.
Amikor majd pár év múlva valamiért telefont fogok cserélni megint, elsősorban Android vonalon fogok nézelődni. Sok dokgot utálok az iPhone-ban. Például a tárcsázója időről időre felbosszant, annyira nehézkes a működése a régi Androidos tárcsázómhoz képest. A billentyűzetét is utálom. Arra például még nem jöttem rá, hogy ékezetes betűket tartalmazó jelszót hogyan lehet a gyári billentyűzetén begépelni (biztos van rá mód, de keresgélés helyett mindig inkább beírtam valami sima mezőbe, majd vágólapról beillesztettem a jelszót kérőbe...). Az is nagyon bosszant, hogy ha bármire rákeresek az App Store-ban, a kijelző nagy részét valami szponzorált tartalom foglalja el, és lentebb kell görgetnem a releváns találatért. A Kamera alkalmazás gyorsindítása is lassú és nehézkes, mert sokszor nem sikerül elsőre - Androidon a dupla bekapcsológombos módszer egyszerűen jobb. De egyébként meg szép a lezárási és a kezdőképernyő, azokat szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Poco X4 Pro - 6/128
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest