- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Black_Raven #496 üzenetére
Elhiszem, csak meglepett, kollégám nem panaszkodott erre sosem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Black_Raven #494 üzenetére
Ez azért fura, mert pl Xiaomi óráknál tudok letölteni hátlapot a saját appjukban.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Black_Raven #377 üzenetére
mostani kameráknak mindenben jobbnak kellene lenniük
Vagy nem. Sok gyártó topog egyhelyben. Ami az Apple javára szól hogy az update-kel nem rontja el a kamerát ahogy ezt sokan mások teszik. A windows-os mobilok kamerás képeségeit is elég lassan sikerült csak beérni. Pedig a hardver adott volt. -
vdavid4
tag
válasz
Black_Raven #377 üzenetére
Szerintem ízlés kérdése is .nekem az asszony 11pm képei jobban tetszenek neki meg az én 13promé. Az biztos hogy kamerába túl sok előrelépés nem volt.sötétben azért erősebb
-
Aryon87
félisten
válasz
Black_Raven #374 üzenetére
Egyelőre a tesztek alapján látom amit látok + a fotós topikban feltett képek alapján, ahol szintén találni a 13 és 11 modellekkel képeket.
Kamera terén csak annyit fejlődött a 13-as, hogy nagyobb szenzort kapott + 1-2 funkció lett jobb benne, pl éjszakai mód. Nem viszik túlzásba a dolgot. -
Aryon87
félisten
válasz
Black_Raven #372 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
Black_Raven #370 üzenetére
Csábítónak eléggé az. Most néztem meg az i13 Pro Max GSM Arena tesztképeit, majd utána a P40Pro és Mi11 Ultra képeit.. Hát... Nem győzőtt meg
i11 Pro Max annál inkább. És most csak a fotóminőséget néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged