- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Pedig én ezt hogy imádtam és milyen nagy becsben tartottam. Ahhoz képest az iPhoneokat már ütöm vágom. Talán pont a T68 és a Nokia 350-esem volt amire úgy vigyáztam mint a hímes tojásra hosszú időn keresztül.
(#180) MCGaiwer : A forma talán ennél az iOS eszköznél a legjobb, a stylus pedig végképp nem kellene. Használtam eleget Palmokhoz. Kösz nem.
-
Peat;)
veterán
"Kettőt meg nem fognak gyártani, az plusz költség." Persze ha 5 darabot gyártanak le, de nem hinném hogy ekkora lenne az igény rá, szerintem reális elgondolás az hogy lenne akkora kereslet hogy ott is bőven érvényesülne a gazdaságos sorozatnagyság.
"minek változtassanak rajta?": Az utóbbi időben azért eléggé érezhető hogy érzékeny a gyártó a piaci részesedésére. Ez egy olyan opció amivel lefedhetne egy valakik szerint nagy valakik szerint nem annyira nagy rést, a versenytársak eladásain alapulva azért a rés szó létező dolog, hiszen azok ott tudnak érvényesülni. Ergo ott tudna mélyütést bevinni Apple. De nem történt meg, felesleges tovább csavarni. -
DemonDani
addikt
ebben az Apple a hibás véleményem szerint. Apple A6 volt meddig közhiedelemben pl, előbb rendet kellett volna tenni.
Teljesen egyet tudok érteni azzal aki azt mondja h "ennyi?", mert akkora hipe szabadult el körülötte, amit nem lett volna szabad hagynia az Applenek. Ugyan ez lesz a Galaxy S III esetében is figyeld meg... ott is már 4,8 colos fullhd meg kerámia ház meg isten tudja miket írnak de a Samsung nem fogja vissza, pedig ezek a cégek vannak akkorák, hogy elvágják a hírek vonalát
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest