Új hozzászólás Aktív témák
-
saltrock
tag
Köszönöm válaszotokat.
Kipótolni csak úgy tudom majd, hogy cafeteria-t kérek az ideiből ajándékutalványra, s akkor majd ha rajta lesz az összeg, meg tudom venni. Több hónap sztem. Házimozi építésben is vagyok, szóval most meg vannak kicsit kötve kezeim. Lehet, hogy akkor várni fogok még, bár nagyon tapicskolnék már egy iPad-et.
@ blakey: igen streamelésre gondoltam, pl iPad-ről indítom a zenét, s erősítőn keresztül hallgatnám.
-
saltrock
tag
Sziasztok!
Szeretnék tabletet vásárolni, s szemezek nagyon az iPad mini-vel. Még nem volt Apple termékem, de kipróbálnám, kezdem megúnni a robotot, eléggé... Sajnos csak a simára van keret, ugyanis cafeteria kártyámon van 86 E. Kipótolni nem tudom a retina kijelzős iPad minire.
Zenére, filmezésre, pár programra használnám. Esetleg valamilyen alapszintű szövegzerkesztő progi van rá? Van olyan esetleg aki házimozihoz használja? Lehet egyántalán?
Mit gondoltok, jól járnék vele? vagy várjak inkább pár hónapot, s majd a retina kijelzőset vegyem meg?
Előre is köszönöm válaszotokat!Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged