- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
lollipop #659 üzenetére
Szerintem a fehér keret egyátalán nem zavaró. iPhone-om is fehér de semmi pénzért nem vennék feketét telefonból sem. Jó hát persze nyilván világosabb mint a fekete szín, de ez engem egyetlen 1x sem zavart hogy fehér a keret.
Vigyáztam nagyon a feketére is, meg van 1 nagyon frankó felülről becsúsztathatós tokom, de a feketén szinte már 1. nap került rá 1 nagyon vékony hajszálkarc. Na most fehér már volt asztalon is lent, meg azért használom rendesen, cipelem magammal mindenhova, és hátlapon egyetlen 1 karc se jelent meg.
-
jozsi252
veterán
válasz
lollipop #655 üzenetére
Szia
Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy volt nekem fekete meg fehér mini is. Először sajnos nem volt fehér így feketét vettem, de 1 héten belül meg is váltam tőle, mert hátlap pl kegyetlen módon gyűjtötte az ujjlenyomatot, a fehéren meg ami most van, ennek a hátlapját még 1x sem töröltem le. Igen lehet hülyén hangzik de szeretem mind 2 felét tisztán tartani
Szóval részemről +1 a fehér mini-re.
Szükségem lenne egy képernyőtisztítóra iPad-hez. Tudnátok valamit ajánlani? Mert pl van itthon Victoria márkájú de az teljesen gélszerű és ezzel nem valami jó tisztítani, mintha kenném állandóan. Viszont van itthon SGP na ez pöpec cucc, de ez csak pár ml meg nagyon drága.
Esetleg ha valaki linkelne 1-et ami bevált azt megköszönnném
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lollipop #655 üzenetére
Az én első iPad 2-m fehér volt, de egy hét után adtam is el. Azt nem szerettem benne, hogy este szinte világított a keret, engem zavart. Utána le is cseréltem feketére.
Most iPad Mini-t nyúzok, ez is fekete. Az anyaga ugyan az, mint a fehéré, csak a hátlap bevonata más, talán ebből jön a különbség. Bár fehér mini még nem járt a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged