- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilidzser
tag
Ha valaki nem nagyon csinál semmit a laptopon akkor azért ki lehet az váltani, bár akkor is kérdés, hogy mire kell 128 giga. De legalább olyan hiba nincs, hogy kár, hogy nem nagyobbat vettem...:-)
De legalább van, aki el tudja dönteni mit akar,
Én őrlődöm, hogy maradjak-e a mininél vagy térjek át a nagyra...Mobilitás szempontjából engem a 3-as nagyon zavart. Hiába fogtam kézbe az Airt, a gyakorlati részt nem tudtam kitalálni... -
Ilidzser
tag
Hazahozni azért könnyebb, mint beküldeni...
Kiszu: Igen erre emlékszem, hogy a program kínálatról győzködtél, jelzem most már elhiszem. A 2 éves fiam nyomja az IPad 3-at, nálam az iPad mini. A telefonoknál kipróbáltam az iphone 4s-t,majd csere S3-ra, a tepsi vissza S2-re és ebből lett iPhone 5.:-) A Macbook Air és ipod nano már csak hab a tortán, de nem lehet azt mondani, hogy nem köteleződtem el úgy gondolom.:-) A nagy IPadet én sem bírtam a súlya miatt, a minit imádom, de a retina mégiscsak retina.:-)
-
Ilidzser
tag
Én még nem fogtam, de a T-s 160-as árral barátkozom a 4300-as net mellet 32gb 4G-s változatban.(remélem jól láttam). Ez nekem tűnik túl jó ajánlatnak, vagy benéztem valamit?
Az új Mini azért még mindig könnyebb és jobban használhatónak tűnik, igaz addig nem olvastam a hozzászólásod és azért eddig eléggé 8coll függő voltál te is... -
Ilidzser
tag
Most majd jöhet nálunk is a nagy kérdés, hogy eljött-e a csere ideje!:-) iPad Mini és iPad 3 van, de az újak közül nem tudom mit válasszak. Az iPad Air ezzel a súllyal már fogyaszthatóvá vált. Nem lesz könnyű döntés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest