Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Az. Nekem az. Havonta egyszer használom ezt a megoldást, mindegy hogy hol. Este elcsendesedik a ház, leülök a fotelbe, tv megy es elkezdek netezni iPaden. Konnektor csak 5m-re, oda van bedugva asszony iPhone-ja (ő sosem használja el a kvótáját). Tv-ben valami érdekes, 5 percre elalszik az ipad, utána mehetek a telefonhoz ebresztgetni, vagy a másik kőkorszaki módszer ha folyamatosan ébren tartom az iPadet.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #5258 üzenetére
Ha lesz felkötöm magam. Pár hónapja vettem air-t
Ekkorát az apple sosem lép. Touch id, meg az ios 8 azt hali -
vadászcsiga
félisten
válasz
ZoliGamesHD #5228 üzenetére
Imádom az ilyen egy kezes videókat. Ott hagytam abba amikor letetted a kamerát az asztalra.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #5181 üzenetére
Mondjuk valami beállítás vagy bookmarks jo lenne bele.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ferko75HUN #5159 üzenetére
Ő az ott balra. Elualia. Ő a madam
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ferko75HUN #5152 üzenetére
Én a holland antillákról rendeltem hozza egy speciális textilt amit az ottani benszülött nők a combjukon sodorva készítenek el
Ennyire ne babusgasd. Puha legyen a rongy és ne karcoljon. Ennyi
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #5064 üzenetére
Na szép. Van neked rendes órád is, nem is egy
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #5055 üzenetére
Én mindig kikapcsolom éjszakára. Ezt is meg az előzőt is. Telefont nem, az csak halkítva van de ipadet szigorúan. Ne jelezzen, ne csörömpöljön nekem éjszaka.
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bendeguz76 #5026 üzenetére
Air nélkül???? Spameket a mailben érted?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #5016 üzenetére
Vinyóra megy természetesen. Torrent file watch mappába iFiles segítségével bemásol es kész is. Utána nPlayer és dlna
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #5014 üzenetére
Nekem megy anélkül is, igaz kell hozzá egy transmission is a routerre kötött vinyón
-
vadászcsiga
félisten
válasz
attila132% #5012 üzenetére
Persze. Miután befejeződött a letöltés es van fent valami lejátszó, fel fogja ajánlani a kérdést hogy miben akarod megnyitni
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Perillustris #4972 üzenetére
Ez mi? Hogy jön ez az OTG kabelhez?
-
vadászcsiga
félisten
Akkor ezt kibeszéltük, nincs több benne
Más. De rühellem safariban azt hogy se szó se beszed kilép miközben írok egy hosszú hsz-t, persze ha újra megnyitom sehol a szöveg. Úgy felbosszangott ma mint a fene.
Droidon chrome-ban olyan jól meg van ez oldva, még reboot után is megjegyzi az utolsó állást mindennel együtt. Miért nem tudjak ezt iOS-en is bele venni ha már verziók óta ilyen toketlen a memóriakezelése?
Grrr -
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Erdelyizsolt #4873 üzenetére
Winterboard mindig is gázos volt, úgy néz ki most sincs ez másképp
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Perillustris #4852 üzenetére
Éjszakánként tárold úgy az iPadet hogy az Artwizzen fekszik. Talán kisimul
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Gadgetfan_ #4822 üzenetére
Nálam meg ilyen nincs. Úgy néz ki hardver függő
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #4756 üzenetére
Olyan érzésem van mintha nem lenne kivel beszelgetned a való életben, es néha beírsz valami hülyeséget csak hogy szaporítsd a szót. Egész nap fogod az iPadet, hozod viszed, és különböző fényforrások alatt teszteled? Aztán elfárad a kezed és azt hozod fel negativumként hogy nehéz
Mi jön még? Túl vékony? -
vadászcsiga
félisten
válasz
Gadgetfan_ #4741 üzenetére
Ez az
Dobj fel témát és fogunk arról is beszélni.
Süvi
Ami most az ipademen van az is ebayrol van, valaki ajánlotta hogy fsza, aztán ez már a második de nem tökéletes. 2-esemen is utángyártott volt, tökéletesen működött. Másodszor nem lehet szerencsém, ez van. -
vadászcsiga
félisten
Nem baj, nekem az Y úgy sem tetszik. Ha veszek vagy apple smart cover-t, vagy azt az általam linkelt ozakit case-t.
Azt sajnálom hogy 2 hete a vosendorfi conradban nem vettem meg 20€-ért valami saját márkás fehér case-t. Azért hagytam ott mert semmi info nem volt a dobozon, sleep/wake, semmi, viszont velúr szerű volt az a része ami ráfekszik a kijelzőre.
-
vadászcsiga
félisten
Ozaki O!coat Slim tokja van valakinek? Megéri az árát?
-
vadászcsiga
félisten
Nekem a legnagyobb öröm ezzel az air-el kapcsolatban ami nem tudom hogy a készülék, az iOS 7, vagy a PH érdeme hogy amikor safariban az olvasatlan hsz-re bökök, halál pontosan oda tölt ahol a hozzászólás van. Ez előtti OS-eken, sem iPhone-on, sem iPaden nem tudta ezt megcsinálni. Állandóan gorgetni kellett es megkeresni azt amelyiket még nem olvastam. Utaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged