- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Zjunior #5455 üzenetére
Sajnalom!
Nemekem 2x esett nagyot...1x akkorát,hogy ágyról 30-40cmröl lerántottam,repült....pont képernyöre eset még csúszott is!Nem mertem megnézni,mert biztos voltam benne hogy ennyi!És mégsem!Se karc,se repedés semmi!Igaz az parketta volt!Ha nem csempére esik a tiéd,akkor biztos túléli!Éna helyedben megvenném a digitizert és valami szervizben kicseréltetném,mert elég körülményes szétszedni!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Ferko75HUN #5156 üzenetére
Nekem leesett 2x képernyőre úgy hogy csúszott is és semmi!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Ferko75HUN #5152 üzenetére
Én hasonlót használok,de tescosat!Törlökendöt mint a képen!De amúgy lehelet+póló kombó is tökéletesen megfele!
December óta használom és hajszálkarcmentes!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
SonyNex7 #5110 üzenetére
Nem!Vásárlás elött megnéztem mindkettöt és egyértelmüvé vállt,hogy az Air kell!
Ha magaddal viszed ha az az air-t ha a minit kell valami táska vagy tok szóval mint1 melyiket viszed,az a ~+100-150g nem vág már földhöz!
Nekem nem kéne mini!Valamivel nagyobb mint egy okostelefon,most akkor minek még 1 ugyan olyan készülék?!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #5065 üzenetére
Na az oké csak nem alszom órával és hajnalban már nem fluoreszkálnak...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #5063 üzenetére
Én leveszem a hangot a padról is...Meghát éjjel ez az órám!
-
Szabikaa20
őstag
Ti kikapcsoljátok az Airt?Nekem decembertöl nem volt kikapcsolva csak elaltatva...Az baj?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #4934 üzenetére
Nekem most az elforgatás van bepipálva....Köszi már vágom!
Majd kiszúrta a szemem!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #4932 üzenetére
Nem emléxem hol raktam át ezt a funkciót a gombra...Elötte némítás volt...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #4929 üzenetére
Nem találom....
-
Szabikaa20
őstag
Keresem,de nem találom!
Hol lehet állítani,hogy a hangerö gomb feletti gombnak milyen funkcioja legyen?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
bendeguz76 #4923 üzenetére
Lehet!Nekem pl a hangerö gombok felett a kapcsoló erre fan beállitva!
-
Szabikaa20
őstag
Nagyon szar ez a FB app!!!Mutatja hogy van uj notifikacio pl egy HSZ egy képnél vagy kiírásnál,de ha rámegyek nem látni!Hiába frissítem az oldalt.Ha böngészön kersztül vagyok FBon akkor ott minden rendben....
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #4812 üzenetére
Vártak a 7-est ist mint a messiást és tessék....Gondolod hogy a 8-as jobb lesz?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Matyika99 #4676 üzenetére
Szerintem megéri várni...5 helyett 8 mpx kamera,ujjlenyomat olvasó,A8-as proci,vaku,kisebb súly(szerintem) vagy akksiidön javitanak,és talán még +1gb RAM(de ez nem biztos)...Jah és iOS 8,multitaskink es sok jó dolog jön az iOS 8-al bár az Airen is gondolom fog menni....
-
Szabikaa20
őstag
Állítólag így fog kinézni az új Air 2
A lyuk a hangosito gomb felett állítólag elökészület a végsö vágásig szóval várható,hogy lesz ott kapcsoló ahogy az airen is van és vaku is...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #4574 üzenetére
Valameik nap töröltem sajnos a linket pedig sokaig megvolt! Ilyen valami,de az enyém olcsóbb volt asszem olyan 6-7€...hatulja is fehér,de átlátszó teteje szintén fehér...Pontosabban smart cover+back cover,mert külön vannak...
szerk:most nézem ez is 6-7€ ra jön ki...
bár itt van posta is...De vettem még 2feketét és egy szürkét,azokat eladtam szóval nekem ingyen volt!
-
Szabikaa20
őstag
Ma nagyon bolond az Air!Nem egyszer kilépett,chromnal lefagyott oldaltöltésnél tegnap is ma is....Elöbb keg újrakellett inditani mert mikor kiszerettem volna oldani alul ugye irja hogy csusztassa jobbra és hiába szerettem volna csusztatni csak jobbrament fel cm es visszaugrott... :/
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Gadgetfan_ #4514 üzenetére
Ott a pont!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #4466 üzenetére
Nem is emléxem mikor kapcsoltam be utoljára...
-
Szabikaa20
őstag
Az mitöl lehet hogy egy csomó oldalt nem nyit meg?Kijön hogy az oldal nem elérhető és ha refreshelem akkor neha megy,de 90%ban nem!Pl belinkelnek valamit a topikba ramegyek hogy nyissa meg masik lapon de nem nem nyissa meg... :/
-
Szabikaa20
őstag
Akit esetleg érdekel az új iOS8.
-
Szabikaa20
őstag
Most olvastam hogy repülö üzemmodban 2x olyan gyorsan tölt az air?
-
Szabikaa20
őstag
Én is 90%-ban állítva használom...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
teguran #4221 üzenetére
Több memória(RAM),ujlenyomat olvasó,A8 as proci vagy hasonló,kisebb akksi nagyobb üzemidövel,iOS8...Sofware es újitasok szinten...
En mit újítanék?...Több memória..esetleg SD kártya,ujjlenyomat olvasó,nagyobb akksi nagyobb üzemidövel,progi letöltésekor ne kelljen mindig beírni az apple id-t,legalább 8mgpx-el fényképezögép vakuval,olcsóbb ár...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
creesy360 #4214 üzenetére
Ilyennel jobban jártál volna... negyed áron van 2het alatt itt van...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #4190 üzenetére
+1
de ök padon szeretnének!Szerintem fölösleges ezzel kínylódni!
-
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
Én nem tudom milyen divat lett ez a telefonról torrentezés...Akkor mire a PC?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #4147 üzenetére
Az igaz,de a ram miatt kildtem a progit...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #4144 üzenetére
Próbáld meg ezt a programot....Battery Doctor a neve.Ebben van olyan funkcio hogy tisztitja a rendszermemoriat!A programon belül van olyan hogy accelerate,azt probald ki...De a tarhelyet is kitisztitja,nekem elöször +2gbot csinált...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #4139 üzenetére
Próbalj mas böngeszöt használni egy darabig hogy csinalja e...Egyebkent a Safari nekem is kilepegetett ,de az meg 7.0.4-nél volt...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #4137 üzenetére
Nekem nem indul újra soha!Néha kilép a chromból de ennyi...Legújabb iOS van rajta?
-
Szabikaa20
őstag
Ilyen dolgot én se veszek "vakon"...
Csak vadi újtat esetleg üzletböl,webshopról...
-
Szabikaa20
őstag
Filmre ott a tv!Lehuzom torrentrol 500gbos hordozhato usb-s hdd es mar nezem is!Zenere megintcsak ott a hifi rendszer!Nem csipogast szeretnek hallgatni hanem zenet...
Neha elöfordul hogy youtubrol meghallgatok valamit...Teljesen kihasznalom,mert nem kell ulnom az asztali gep vagy notebook elott!Sot nekem kivaltotta a notebookot mert mindent megtudok vele csinalni!Nalam sok kep van es kepeket is szerkesztek ezert keves a hely.Elsö apple keszülek söt tablet nem gondoltam hogy nem lesz eleg a 16gb...De Oktober fele jön az uj mar fogom tudni hogy legalabb 32-es kell!
Ezzel a kijelzovel kiesik a szemem,mert hiaba retina kicsi a kepernyö filmezesre!Persze szorult helyzetben,esetleg utazaskor jo lenne,de en nem utazok.Söt filmet is csak moziban szeretek nezni inkabb!Otthon is nagy ritkan nezek,de akkor is tvn...
-
Szabikaa20
őstag
Szia!
Ha nincs szükseged a 4G re akkor csereld el!Az Air még szép hogy független ha Wi-Fi only!
(ez azt jelenti hogy nem megy bele sim-kártya[telefonkártya])Sim csak a 4G-s be megy!Es az Air nagyobb mint a mini retina...neked kell tudni mire fogod hasznalni,de en cserelnem!
-
Szabikaa20
őstag
Szerintem olyan 110-120k lehet az ára állapottól függöen!itt egy példa... És ez új szoval inkabb 100-110k
-
Szabikaa20
őstag
Nekem is csak 16-os van...Most újult meg nemreg vannak csak benne ezek a funkciok!ez lenne az!
-
Szabikaa20
őstag
Nálam is volt respring 7.1 alatt 1x...de non stop megy és en is leterhelem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged