Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jano_023

őstag

Ez a vita/dillema, hogy használható-e az IPAD laptopként szerintem értelmetlen. Azért mert van akinek olyan a munkája / tanulmányai hogy szóba sem jöhet neki egy tablet. De szerintem vannak nagyon sokan akinek viszont igen.
    Amennyiben a jegyzetelésre vagy dokumentumok készítésére kell. Tanulni, pdf-eket olvasni annak bőven elég és nem kell hozzá megvenni a 100K billentyűzetet hiszen bármilyen BT keyboardal működik és BT egérrel is amúgy. És akkor ehhez hozzá jön, hogy alapból sima tableknét is tudja használni média fogyasztásra amire amúgy is használnál egy tabletet. Ebben az estben nem kell egy 150K laptop és mellé egy tablet +100K-ért.
    És mielött valaki írja hogy erre az alap IPAD is elegendő lenne annak annyit hogy igen igaza van. Az szól az Air mellett, hogy az M1 chipnek köszönhetően és a 8GB-RAM-nak valószinűleg ezt a tabletet nem 4 évig támogatják majd valamint nem 3-4 év után kell majd cserélni hiszen ezzel a teljesítménnyel sokáig jó lesz.

Kicsit más: az apple szerintem nagyon jól csinálja ezt a marketinget mikor egy olcsó és egy drága termék közé betesz egy újat. Több videót láttam már erről és az elmélet szerintem működik. Eddig el lehetett úgy adni az alap IPAD-et mint a belépő szintet hiszen a pro sokkal drágább volt. Most viszont vagy is már egy ideje mióta lett új AIR és van valami középen az emberek úgy gondolkoznak mikor egy drága dolgot vesznek és hosszabb időre terveznek vele, hogy mégse a legszarabbat vegyem és egyel drágábbat vesz ha már ennyi pénzt kiad. ÉS ez a stratégia szerintem itt is be fog jönni. Ezért fog fogyni jól ez a tablet szerintem. Miközben aki megveszi az Air-t annak nagy valószínűleg szerint egy sima Ipad is jó lenne. Érdekes szerintem ez. És ha őszinte akarok lenni akkor én is inkább az Air felé hajlanék mint a sima Ipad felé ha vennem kellene. :D

Új hozzászólás Aktív témák