- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
"Ez butaság, az ilyen flash szintű játékok kilószám vannak ingyenesen az App Store-ban, senkit nem érdekelne, ha a neten játszanál velük, sőt ez még plusz bevétel is lenne az Apple-nek a szolgáltatókon keresztül."
Az a baj azt se tudod milyen flash játékokról van szó és úgy válaszolsz. Megnézem hol van Appstoreban kilószámra Farmville,MaffiaWars,CaféWorld és még sorolhatnám azokat a játékokat amikkel több tízmillióan játszanak napi szinten. Simán jobbak ezek mint bármelyik appstore játék.
Összehasonlítási alapként ott a maffia, aminek van iPhonera butitott változata, nem kicsit gyengébb, gagyibb, egyszerübb mint az eredeti netes flash változat. És akkor még nem esett szó a több ezer profi TD játékról meg egyebekről.
Rengetegen inkább ezeket választanák, amerikában meg a nethozzáférés nem nagy probléma úgy hogy minden sarkon van szinte wifi hotspot.
-
DaveNo1
veterán
"Ó igen, 2010-et írunk, a flash-nek mennie kell, egyre több nagy cég fordít neki hátat, pár év és azt fogod kérdezni, hogy a flash mégis minek, hisz senkinek nem kell már, hisz van több jobb alternatíva."
És szerinted az iPad-ben lesz jobb alternatíva? Nem hinném. Szimplán azért hagyta ki az Apple mert ha lenne flashsupport konkurenciát jelentene a közösségi oldalak flash játékai, programjai + még van rengeteg más alternatíva. Piaci verseny szempontjából ez nekem kicsit bűzlik, hogy így oldják meg a konkurencia elnyomását. iPhone szempontjából ez nem volt érdekes mert 3,5 inches kijelzőn ezek a játékok használhatatlanok, de 10 inchnél már más a helyzet.
-
-
DaveNo1
veterán
És szerinted ki a franc járna be órára ha minden jegyzet elérhető lenne? Most vagyok végzős egyetemen idén is volt jópár olyan tantárgyam amire ha nem jártam volna be esélytelen lett volna vizsgaidőszak mivel olyan anyagokat adott le tanár ami se könyvben se hálon ppt-ben nem érhető el ,és megértem hogy nem rakja fel, járjon csak be órára aki meg akarja csinálni + érteni. Persze erre megoldás a jegyzetcserélgetés, de csekély rá az esély, hogy más jegyzeteiből megértsed azt amiről fogalmad sincs. Amúgy is a legkönnyebben az ember a saját jegyzeteiből tud tanulni, legalább is én így vagyok vele.
iPhone anno egy forradalmi és innovatív készülék volt, erről az iPadról ez abszolút nem mondható el, de ezt sajnos lehetetlen megértetni olyan emberekkel akik egy Apple buborékban élnek és nem látnak ki belőle.
-
DaveNo1
veterán
"Akkor megkérdezem, hogy szerinted mennyivel egészségesebb az iskolában a rosszul nyomott könyv fölé görnyedni és neonfényben olvasni?"
Nem a magyar tendenciákból kell kiindulni, itt alapból elérhetetlen az iskolák számára egy ilyen készülék. Amerikában van rá lehetőség de ott azért az alapvető iskolai feltételek is fényévekkel jobbak. Az meg alapvető szabály hogy könyv felé nem szabad görnyedni hanem legalább egy könyéknyi távolság kell olvasáskor (ha jól tudom).
Arról egy szemészt kell megkérdezni hogy hogyan kárositja egy ilyen készülék a szemet, de meg vagyok győződve róla, hogy egy iPad tartós éveken át való használata egy fiatal számára csak negatív következményekkel járhat a szemre nézve.Közben Andante leírta a lényeget, amit amúgy tapasztalok is, mivel kontaktlencsém van aminek folyamatosan biztosítani kell a pislogást, és monitor előtt rendszeresen tapasztalom hogy fáradt vagy fájni kezd a szemem mert szimplán elfelejtek pislogni. Könyv olvasáskor ilyet nem nagyon tapasztalok.
-
DaveNo1
veterán
Ha szerinted a fejlődésben lévő szemet a 10 inches képernyő állandó bámulása nem károsítja akkor ideje kicsit felelevenítened a tudásanyagodat..
A játékos kérdésre meg...lehet a te preferenciádnak nem felelnek meg de két facebookos alkalmazás:
-Farmville - 75 millió online játékos
-Maffia wars - 25 millió online játékos (ennek van iphone változata is csak kicsit gagyibb)És mielőtt azzal jössz ezek után is fizetni kell, igen van fizetési opció, de minden alapvető dolog ami a játék élvezetét lehetővé teszi ingyen elérhető.
-
DaveNo1
veterán
Csak hogy az egyik az egyik apple fanblogból idézzek: "Az iBook szolgáltatás pedig szerintem felesleges volt, senki ne próbáljon meg egy ilyen fényes kijelzőn Háború és Békét olvasni, mert megvakul."
Teljesen egyetértek, diákoknak ilyet soha...ha csak nem akarjuk fellendíteni a szemészeti-ipart..
-
DaveNo1
veterán
válasz
Aftereffect #20 üzenetére
facebook - zynga játékok...megnézem melyik app store-s jobb azoknál
Netbookba minek accelometer? Nem igazán akarok azt forgatni, app store? nyilt operációs rendszerre azt rakok amit akarok és 99%ban ingyen + csöppet komolyabb alkalmazások, desing? hát nekem ez a vastag keret nem nagyon jön be. súly? v.színű nem megeröltető 1kg megemelése egy ember számára, zsebben meg ezt sem fogja hordani, multitouch? hardveres billentyűzeten sokkal gyorsabban lehet gépelni ilyen méretben.
-
DaveNo1
veterán
És akkor majd jön az Apple szemüveg 1 év múlva miután pár millió ember fél napokon át ezen görnyesztette a szemét...
Flash támogatás kérdéses lesz szerintem a jövőben is, ki a fene töltene le játékokat pénzért ha ott vannak a jó kis facebookos flash játékok..
Belső memoriát meg nevetségesnek tartom, a legolcsóbbnak kéne tartalmaznia 64GB-ot..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged