- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
És szerinted ki a franc járna be órára ha minden jegyzet elérhető lenne? Most vagyok végzős egyetemen idén is volt jópár olyan tantárgyam amire ha nem jártam volna be esélytelen lett volna vizsgaidőszak mivel olyan anyagokat adott le tanár ami se könyvben se hálon ppt-ben nem érhető el ,és megértem hogy nem rakja fel, járjon csak be órára aki meg akarja csinálni + érteni. Persze erre megoldás a jegyzetcserélgetés, de csekély rá az esély, hogy más jegyzeteiből megértsed azt amiről fogalmad sincs. Amúgy is a legkönnyebben az ember a saját jegyzeteiből tud tanulni, legalább is én így vagyok vele.
iPhone anno egy forradalmi és innovatív készülék volt, erről az iPadról ez abszolút nem mondható el, de ezt sajnos lehetetlen megértetni olyan emberekkel akik egy Apple buborékban élnek és nem látnak ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- Kés topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest