- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
daniel909 #66 üzenetére
Zeneiparban is használják rengetegen az ipad-et. Csomó zenekar egyes hangszerekhez köti, valamint elég sok koncerten látom, hogy a hangzásvilágot is vezérlik ipaddel valami úton módon. Grafikusoknak segédeszköznek affinity photo-val közel ps élménybe lehet nyomatni. Office dolgokban nem tudok elszokni a pctől én sem, de ahogy nézem újabban többször az ipad office-okat, funkcionalitásban majdnem azonos már mint a desktop
ha valakiben nincs ilyen korlát amit én pl magamon nem tudok megmagyarázni miért van, ott az office is kiváltható
-
henrik1
tag
-
Geller72
veterán
válasz
daniel909 #57 üzenetére
Hulyeseget beszelsz osszevissza. A dronozast el sem tudom kepzelni nelkule. Azon keresztul adok meg, szerkesztem az utvonalat, allitom be menet kozben az egesz cuccot. Latvanyos ahogyan lejon, mennyire kotlatolt vagy ebben a temaban. Azertmert neked csak yt jut eszedbe egy tab kapcsan, semmit nem jelent es von le egy keszulek ertekebol, hasznalhatosagabol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Biztonsági kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest