Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus18
tag
JBL Flip3 van.
Bekapcsoló gombra nem reagált, hiába nyomtunk meg, nem akart bekapcsolni.
Később csippanó hangot adva, nyekerget jobbra-balra.Érdemes javíttatni?
-
dragonfx
veterán
ma kiprobáltam egy ilyet és irto faxa.

nem gondoltma volna erre képes
a JBL charge is ugyanennyi és irjéák annak jobbak a hangjai angyobb az akksi benne.
arról van vélemény? -
Jarod1
veterán
válasz
DarknessHope
üzenetére
már szinte mindenütt 25 rugó, xerintem azért mert kijött a 2 es
-
DarknessHope
senior tag
Superphone-nál 30.000 ez a cucc. Árkádban láttam.
-
Jarod1
veterán
no én is vettem egy ilyet, Hihetelenül jól szól..
próbálom a laptopomhoz csatlakoztatni de nem találja..ötlet valakinek? -
.-carlos-.
csendes tag
JBL, harman/kardon, AKG -> ezek márkák
Ezeknek a márkáknak a tulajdonosa, anyacége: Harman (teljes nevén Harman International Industries, Inc.)
Szóval a harman/kardon (vagy ahogy a cikkben írva van: Harman Kardon) "ugyanúgy márka", mint a JBL -> nem a harman/kardon a JBL tulajdonosa, a cikkben ez így tehát nem helyes ("A Harman Kardon tulajdonában álló vállalat").nem kukacoskodás, csak nem pontos, ahogy írva van

-
-domesz-
csendes tag
Igen, birtokomban áll egy fehér példány, és nagyon szeretem.

Külsőre gyönyörű, a kialakítása is ideális, mérete ellenére is viszonylag könnyen hordozható (utazásnál, lakásban persze minden gond nélkül), ehhez egy tokot is mellékelnek.
Bluetoothra pillanatokon belül csatlakozik, nfc-t nem próbáltam.
És akkor jöjjön a hangzás: kezdjük azzal hogy rohadt hangos.
tulajdonképpen a telefonom és az eszköz is csak 50%-on szokott lenni. A basszus meglepően jó, köszönhetően a középső hangolt mélynyomónak. Ennek ellenére a magas és közép hangok is kellemesek. Kapcsolhatunk be hangeffektet: Megabass, Megabass + Sorround (térhangzás). Itt az egyetlen furcsaság, utóbbinál, ha maximumon van, néhány számnál túlhúz valamit, és kicsit zúgnak a középhangok. Persze ilyenkor másik hangeffektre kapcsolok, és meg van oldva 
Az akku jó sokáig bírja, van külön jelző led, de hálózati erőforrásról is használhatjuk.
Összességében oltári a cucc, minden összehasonlító tesztben is nyertesként hozták ki. Alapból szeretem a Sony-t, nem is volt kérdés hogy mit válasszak. Én 30k-ért vettem mikor mediában le volt árazva, de többet is simán megér
-
fakeeez
csendes tag
Kompaktságához képest nem rossz a hangja, de ha ennyit rászánna valaki, akkor a JBL Charge sokkal jobb - hang, üzemidő, strapásabb is.
-
Z-o-t-y
tag
Tudomásom szerint az NFC vel való párosítás után is ugyan úgy kékfogon megy a zene
az tényleg csak arra való, hogy ne kelljen eszközöket keresgetni, párosítgatni, ami persze nem létfontosság, de kényelmes, (főleg egy autós kihangosítónál, ahol beleteszed a készüléket a tartóba, és az már (mivel összeértek) csatlakozott is a telefohoz, bármiféle menüben lépkedés nélkül
) -
kolosanyi
veterán
Én csinálni fogok magamnak egy boombox-szerű izét, ha lesz időm. Van itthon elfekvőben egy Genius SP-HF500A, abból kibányászom a hangszórókat meg az elektronikát és belerakom egy dobozba, meg hozzácsapok még valami aksit, nem fog szépen szólni, de szerintem lényegesen jobb lesz, mint a belépő szintű hordozható hangkeltők, ugyanazért az árért.
-
zsolidodd
senior tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Nyugodj meg!

-
C$abi
aktív tag
Alaposan ráfeküdt a Mobilaréna az iPhone-hoz tartozó hangfalakhoz és egyéb kiegészítőkhöz, de szükség is van rájuk, mivel egy telefon hangszórója egy bulin nem elég. Köszönjük a tesztet.
-
macskea
őstag
válasz
.-carlos-.
üzenetére
Ez most nem volt valami érthető.

"In 1969, Bill Thomas sold JBL to the Jervis Corporation (later renamed Harman International) headed by Dr. Sidney Harman."
-
.-carlos-.
csendes tag
Egy kis javítás: a JBL nem a karman/kardon tulajdona.
A JBL a Harman márkája, "tulajdona" - csakúgy, mint ahogy a harman/kardon brand is. -
HawerKing
őstag
Nemigazan ertem hogy ez miert Apple blog. A cucc nem néz ki rosszul de az ara magas
-
-domesz-
csendes tag
A Sony SRS-BTX300-at is tesztelhetnétek, csak 5000-el drágább, de papíron, és gyakorlatban is sokkal jobb.
-
macskea
őstag
Na az már tényleg 40 ropi, lehet az árral arra gondoltak?

Amúgy mi a baj a bluetooth-szal? Ha egyszer párosítod - amihez azért sem pilótavizsga sem negyed óra nem kell - ugyan mindegy, milyen szabvánnya küldi el a középszar mp3 hangját, nem? Mindenesetre ha a kettő között csak ez a különbség, nekem nem érne meg 10e felárat, attól függetlenül, hogy a telefonom NFC képes.

-
ggjuri
csendes tag
Ha kell az NFC, akkor a Flipp ll-t kell venni!
-
macskea
őstag
Amúgy ezt a 40e-s árat honnan szedtétek? Kinn száz dollár a cucc, de a magyar üzletekben is odaadják 30e-ért, legalábbis a google tanulsága szerint. A kérdés költői. :-)
-
macskea
őstag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Jogos.
-
dreamdancer
őstag
Most komolyan, miért nem lehet egy Hangfal blogot indítani?! Ebben a cuccban sincs semmi Apple-specifikus, ahogy az előzőekben sem! BÁRMI jön az iCentertől, az automatikusan az Apple blogban landol? Nem érzitek, mennyire kínos ez így?
-
Bilux
veterán
Én a MM-ban elég sok hasonló terméket kipróbáltam a 10.000Ft-ostól a több mint 100.000Ft-osig, de nem tetszett egyik sem.
Ami megfizethető az nem jó szinte semmire ami meg jól szól szép is meg marha drága.
Szóval átlag embernek sajnos nem lesz ilyene a grillpartin.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tulajdonképpen a telefonom és az eszköz is csak 50%-on szokott lenni. A basszus meglepően jó, köszönhetően a középső hangolt mélynyomónak. Ennek ellenére a magas és közép hangok is kellemesek. Kapcsolhatunk be hangeffektet: Megabass, Megabass + Sorround (térhangzás). Itt az egyetlen furcsaság, utóbbinál, ha maximumon van, néhány számnál túlhúz valamit, és kicsit zúgnak a középhangok. Persze ilyenkor másik hangeffektre kapcsolok, és meg van oldva