- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
A fenéket lakom én szép környéken. Kőbánya egy normálisabb részén...
Elcseszték a szülők, van egy full felujitott kis lakás-én szeretem mondjuk- köbányán, ahelyett hogy elköltöztünk volna. Hétvégékre ott a telek...AZ mondjuk tény, hogy eléggé "elit" edzőterembe járok, 8 alkalom is 10k, amikor osztálytársamék pl olyanba ahol korlátlan 5k/hó.
Mondjuk a gépek állatok, a csávók jófejek, nem kell félni, hogy lenyulnak valamit. Szóval van ennek is előnye. -
k.
őstag
Más dolog a nagyképűség, és más dolog az, hogy milyen szinten él. Az, hogy az a problémája, hogy lecserélje a 4 éves 14 millás bömijét, sokaknak vérlázító, de van olyan edzőtermi ismerősöm, aki ugyan ezeket a köröket futja a 2 éves 30 millás mercijével. Vagy szintúgy jár oda egy csávó 3 milliós vertu telefonnal meg tuningolt m6os bömössel. Ők ezerszer inkább jobban élnek, az egyetlen problémájuk, hogy nincs blogjuk. Neki van. Nem él ő olyan hű de extra szinten-a családunk nem él úgy mint ő, de azért hanyatt nem estem- szimplán csak jól él. Az pedig ne az ő baja legyen már, hogy másnak olyan bajai vannak, hogy hogyan töltse fel 1k-val a telefon kártyáját.
Szóval sokszor úgy gondolom, nem azért nagyképű, mert tényleg az, csak sokaknak az efféle "problémák" már rögtön úgy jönnek ki, hogy büdösbunkó, más éhezik... -
k.
őstag
Most komolyan. Beszéltél te már egy percet is azzal a "pofával"? Biztos nagyon ismered...
Élőben full kultúrált csávó, nemmelesleg értelmes is. Jah kérem, hogy ennyit nem szánunk rá, de azért anyázzuk az dívik....
Alamuszi
Mi a franc köze van az Apple sorbanállásnak a vidékhez. Haverom legnagyobb problémája mult nyáron a medence kiásatása volt...
El kell fogadni, hogy van azért kb 300 ezer nem csóró ember, aki ugyan ebben az országban él. Hagy vásároljon már ha akar, és úgy ahogy akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest