- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
johny dragon #43 üzenetére
iphone én személyszerint 3.5 fél hetet vártam, és ígyis szerencsém volt mert szimpi voltam a T-s nőnek és eltett nekem egyett. Ebből kiindulva lehet mégiscsak megéri beállni a sorba, nemazért mert tapsolnak az eladók mert én vagyok az X. Ipad tulaj, hanem mert nincskedvem heteket -hónapokat várni....
-
Bling95
őstag
Tényleg már-már beteges dolog 10-15 órát sorban állni egy valamiért amit 2-3 hét múlva megkaphatsz( bár valszeg ittis hónapos várólisták lesznek, így már annyira nemis hülyeség..)
Viszont azt nem értem miért kell rögtön más zsebében turkálni... Ha van pénze rá hadd költse, Handrás meg tényleg fanboy de így az írásai alapján nem tűnik egy köcsög bunkónak ( nem, attól hogy valakinek van pénze még nem köcsögbunkó..)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest