Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Látom nem sokan olvassák innen a fejhallgatós topikot. Ennek a pénznek a feléért ennél jobb ár/érték arányú fejeseket veszel, és nem, nem AKG-t vagy Sennheiser-t, és de, ők is szeretnek a nevükből élni.
[ Szerkesztve ]
-
MASSlag
tag
Hát, úgy tűnik a Beats Studio 1 Dr. Tré hangminőségét elég könnyen megugorják a kínaiak is LINK (külsőre is LINK)
Ha aktív zajszűrés kell, a Bose cuccai simán verik ezeket. Ha meg a külső számít vegyenek Sennheiser Momentumot, az legalább nem nyikorog
Szimplán hangminőségben pedig az ára negyedéért sokkal jobbat kapni.Ha pedig Beats hangminőséget akarok, kiülök a nagykörúthoz és hallgatom az autózörgést, abba sem sokkal nehezebb beleképzelni a zenét.
[ Szerkesztve ]
A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka
-
#Morcosmedve
veterán
Még mindig komolytalan az ár... sehogy se szól ennyiért!
A minimálbér meg 77 eFt nettó...© asszongya'hogy
-
dane12
csendes tag
A legnagyobb probléma az volt mikor kipróbáltam egy eredeti solo hd-t, és egy tizede áron lévő hamisítványt, és kellemesebb hangzása volt, valamint kényelmesebben felfeküdt a fejemre, az utóbbi...
live your life be free
-
hallador
addikt
válasz #54715584 #41 üzenetére
Jellemzően ezt a márkát az Apple üzletek árulják, nem csak ott lehet kapni, de ők felvallaljak, mint minőségi termék. Nyilván adott összegért kategóriákkal jobb minőség is kapható. De, lehet ezt is az Jonathan Íve designolta ezért a minimum 2-Es ár.
autox3c:
Kérdés hogy mire akarod használni. Ha csak mutogatni ennyit költeni felesleges, mert.fele ennyiért is van ehhez hasonló vagy jobb minőség.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
autox3c
tag
Valaki tud mutatni olyan fülest, ami legalább ilyen jól szól ÉS legalább ilyen jól néz ki?
Az oké, hogy jobb hangzást is kapni ennyiért, de a design sem másodlagos szempont sok embernél (nálam sem).Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
törölt tag
Ennek a hírnek mi köze az Apple bloghoz? Más eszközzel nem működik?
[ Szerkesztve ]
-
xmaas
őstag
Az a fekete kinezetre nem rossz, de sajnos minosegileg fele ennyi penzt se erne meg de nem baj majd venni fogjak mint a cukrot elvegre ezzel kell vilogni ,iphone + bitzzz es mar menok leszunk lanyok meg dobalni fogjak a bugyingokat utanunk az utcan
-
tDr1v3r
veterán
-
Ati1979
veterán
Hát ezekkel a legnagyobb baj a basszus minősége és mennyisége. Meg az, hogy ráül a többi tartományra.
Meg hangminőségben nem hozzák azt a szintet amit mondjuk egy beyer, vagy egy ath fejes nyújt.
Még sajnos a sennheiser szintet sem hozzák ár / érték arányban.Szóval ezek a fejesek csak addig tűnnek jónak amíg az ember egy hasonló árú (nem túlárazott) konkurens terméket meg nem hallgat!
-
tDr1v3r
veterán
A Mixr-ről én azt hallottam hogy árához képest korrekt, de eddig még nem volt esélyem megfülelni egyet sem sajnos... btw nekem Pro meg Tour van (meg van a családban Solo - nem HD -, meg HeartBeats is), előbbi jól szól de utóbbi nagyon félre van súlyozva basszusilag, nem minden zenéhez jó sajnos.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ati1979
veterán
válasz #24536576 #28 üzenetére
Ha az SMS audio-ra gondolsz, akkor az kb. a hallgathatatlan kategória. Olyan zavaróan életszerűtlen mély kiemelése van, hogy pénzt nem adnék érte.
Én egy 80k-s darabot hallgattam meg.
A beats kb. ugyanez. Bár pl. a mixr-t van aki dícséri. Tehát nem lehet teljesen általánosítani.
(összes termék, mindenkinek szar)
-
törölt tag
én hallottam ilyen füles hangját, szerintem fos, olyan mintha egy rádiót hallgatnánk közelről. Ennyiért inkább Beyer
-
halkow
őstag
jó cucc a haverom is hasonlót beats -et vett és tényleg jól szól a mélyeket én szeretem tuc-tuc-tuc
én se tehetem sajna hogy kiadjak ennyit nem olyan világba élünkAlcatel onetouch idol2s the king
-
törölt tag
Érdekes. Van itt fülesekkel foglalkozó topic is, ott "hozzáértők" mondják meg, hogy milyen is a Beats... Itt meg a divat"gyerekek". Sistereg, nyekereg, de jól szól, jó minőségű. Szerintem inkább "menőssége", és, hogy nagyobb arc aki ilyet hord az javítja fel a hangzását. Jön majd 50cent fülese, kíváncsi vagyok, lenyomja e a Bíccet.
-
Giorgio1313
aktív tag
válasz kameraman77 #18 üzenetére
Ez kb olyan mint hogy nem veszek audit mert a trabiban is van kormany ,meg hat az is gurul
-
Reignman
aktív tag
Szóval a csóró magyaroknak jó lesz 1 hónap múlva az 1990 forintos kínai hamisítvány is?
-
spawn21
veterán
Szerintem nem rossz . Nekem monsterem van. Nagyon szépen szól ,sokan nem is gondolnák.
Divat márka ,de attól nem rossz .s24U+15p
-
istnag
addikt
Nem tudom a sok fikázó közül,kinek volt már fején,esetleg ki hallgatott vele zenét,de azt hiszem pár embernek leesne az álla. Ha tehetném én vennék egyet,akár 87 ezerért is.
-
Flind
senior tag
Ezek meg vannak bolondulva. Amúgy szerintem bármelyik Sony fejhallgató össze-vissza alázza designban, de kinek mi.
-
pingwin011
aktív tag
válasz kameraman77 #18 üzenetére
Azért egy 3200 FT-os cucc nem hiszem, hogy ugyanúgy szól.... Mondjuk szól... Azért fejhallgató és fejhallgató közt bőven van különbség, ettől függetlenül nyilván nem ér ennyit. De ezek direkt arra készülnek, hogy ne minden 2. ember hordja, hanem kb menő legyen ezt használni, mert te megteheted, stb, ugyanez az iphone, nyilván fellövik az árát... Kb a kiváltságosság érzetét keltetik a termékeikkel, és vannak bőven, akiknek ez fontos, és megveszik ezért...
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
Fele ennyiért AKG K452-esem van ugyanúgy kemény tokkal, ugyanúgy 2 féle kábellel, és még szebben is szól, hálistennek a kinézete meg nem olyan feltünő "divatos", hanem szimplán normális.
-
kameraman77
tag
87.000?
Ennyiért fél évre felveszek egy garázszenekart és jönnek mögöttem és zenélnek
De viccet félretéve ez azért annyira nem vicces, szerintem külföldön sem...Tescoban épp ma láttam valami nagydarab TDK-t 3200 ft-ért nem hiszem, hogy gyengébb lenne..ha már az utcán akarok egy fejhallgatóval villogni, ami ugye.. khm...
rétegarcoknak e-penis ez a termék ahogy látom. (de ez szigorúan magánvélemény) -
Zoltn
senior tag
128-as mp3-hoz tökéletes választás!
"Music is your only friend. Until the end!"
-
DEJVID
őstag
Ennyiért már fejhallgatót is kapni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Mennyire kényelmes ezt a fülest szemüveggel használni? A legtöbb kosaras darabbal nekem az a bajom, hogy hozzápréseli a szemüveg szárát a fülemhez, és elkezd tőle fájni a fejem egy idő után, akármennyire is kényelmesnek tűnik 10-20 percig.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Paul119
addikt
87 ezer nem komplettek..sokkal inkább egy Senheiser
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A kényelem alatt én arra gondolok, hogy nyomja-e az ember fejét, vagy nem. Azt ugyanis nem csinálja, függetlenül attól, hogy mivel zárt kialakítású, időnként nem árt, ha kicsit szellőztetjük, de ez szerintem nem a termék hibája, egyszerűen egy zárt kialakítású, aktív zajszűrős megoldás csak ilyen tud lenni. Ha levegőzne is a fülünk, nem lenne zajszűrt a cucc.
A nyekergés nincs rendben, de alapvetően ez egy jól összerakott, strapabíró eszköz. Inkább nyekeregjen, mint eltörjön, legalábbis szerintem, de nyilván az lenne az ideális, ha nem is nyekeregne.
A sistergés pedig tényleg gáz, ezt leírtam a cikkben is. Egyébként köszönöm a visszajelzést, remélem, így jobban érted, hogy mire gondoltam!
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Cyberpunk
félisten
87k? Biztos a név miatt, nem a tudás végett.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
Nyekereg de legalább minőséginek látszik.
"a csavargatásra történő nyekergéstől eltekintve minőségérzetet sugall""elképesztően kényelmes" vs. "a zárt kialakítás miatt befülled alá az ember"
"jól hallgató sistergés"
Hát ez így fasza 87ezerért.
-
GALARDO
addikt
Nekem még a régebbi verzió van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Én csak itthon használom, fejhallgatót sosem vinnék utcára. Az is egyértelmű, hogy ez nem ide készült. Viszont külsőre tényleg sokkal szebb, mint az elődje.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ati1979
veterán
"A legnagyobb fejlődés az eszköz külsejével történt."
Igen ezzel lehet majd eladni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest