- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
87k ?? Ennyiért kapni K701/HD600-at. Mondjuk ezek nem olyan menők ...
-
djculture
félisten
válasz
vodkaboy22 #77 üzenetére
Ja nincs is jobb mint egy hajszárítón hallgatni a kedvenc zenéidet, kellemesen duruzsol miközben szól a We Will Rock You ... [link]
-
GALARDO
addikt
Helyes, irigyellek.
Ati1979: Talán egyszer majd lesz.
blackrulz: Jogos, ma már nem vennék ennyiért fejhallgatót. Hogy miért vettem meg? Egyszerű, ki akartam próbálni, mert annyi jót olvastam róla, hogy érdekelt. Én kellemeset csalódtam benne, szerintem jól szól, de lehet, hogy rossz a fülem.
És igen, elismerem, hogy túlárazott, de ezt nem is tagadtam sohasem. Ahogyan azt sem, hogy van ennél jobb választás.
Részemről a téma lezárva.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
#56573440 #92 üzenetére
Ahogy a hasonló fanboyok, úgy ő sem tud/akar árnyaltan gondolkodni. Ne is várj értelmes választ azon kívül, hogy de hát Doktor Bré triple O.G. gangsta world renowned rappa nigga bee-yotch. Ha ő sem tudja mit csinál, akkor ki tudja? lol
Egyébként az összes hasonló cég porhintése arra épül, hogy ezeket a kérdéseket igyekeznek nem megválaszolni/megkerülni/elfeledtetni a végfelhasználóval. Magyarul hülyének néznek ezek mindenkit.
Nem véletlenül. Sok a hülye. -
Beats fülessel zenét hallgatni olyan, mint csillámpónival utazni, mert hogy az olyan aranyos.
-
törölt tag
-
lowzor
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #74 üzenetére
"Minőséget meg kell fizetni"
Inkább a márkanevet.
Mondjuk elég beteg világot élünk, hogy egy hajdani bűnöző "rapper" nevével ellátott cucc számít menőnek. -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe #14 üzenetére
Az én szemüvegemmel perfekt, de ezt a többi fejhallgatóról is elmondhatom, szóval ne ebből indulj ki. Nekem elég közel fut a szemüveg szára a fejemhez.
-
hallador
addikt
válasz
vodkaboy22 #77 üzenetére
Ilyet nem szabad, magadra haragítod az összes jól szituált szakértőt...
Ez meg faszán néz ki doktor tré gyártatja kínában mi bajod van vele? Ez ecsém Ritka földfém mágnest akkor látott amikor Steve Jobs Windows-t használt. Ilyeneket meg ne is írjál, hogy Magneplanar, mert a végén összekever valamelyik szakértő Verne Gyulával, aztán magyarázhatod, a Nemo Kapitányt reggeltől estig....
(Röviden: Én is hasonlóan gondolom
)
-
vodkaboy22
addikt
Röhej a köbön ...
-Hangminőség hulladék a köbön mivel több 10-20ft közötti fejhallgató megeszi reggelire hangminőségben, ha meg basszus is kell akkor nyitottban HD330 zártban HD660 és nem csak basszust kapunk de sokkal jobb hangminőséget is potom árért. 70k-ba meg már eredeti limitált Beyerdynamic DT770-et kapni ami hangminőségben ehhez képest (beats = trabant) a DT770 = Maybach...
- Minősége hulladék... Én azt tartom minőségnek ami keményebb igénybevétlre sem törik a pántnál mert mondjuk értelmes magnézium vagy alu az egész pánt. Ja és van hozzá több féle párna hogy ha a bőr meleg akkor legyen velúrra lehetőség...
-Kötelező aktív szűrés?! Röhej a köbön és ez egy exa-val megszorozva...
-Hol van bármilyen hangminőséget érintő/javító technika ? Magneplanar? Ritka földfém mágnes? Speciális diaphram? Jah hogy ne is várjuk mert egy gyökér pár éve fejhallgatót gyártó cégnek milyen technikai tapasztalata és háttere is lehetne?
- Kérem ~80k-s fejest 80k-s másik fejeshez kell hasonlítani!
- Ultraszar minőség ultrahype hajrá aki hulladékot akar hallgatni vegye vigye -
GALARDO
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #74 üzenetére
Igen sajnos, ez Magyarország.
-
Fitzgerald
veterán
Sajnos a Sennheiser is sokszor csak a márkanevet fizetteti meg az emberrel, erről is jókat lehet olvasni a fej-és a fülhallgatós topikokban. Nem véletlenül nem ajánlják a Sennheiser fejeseket/füleseket az alacsonyabb, és a középső árszegmensekben. De a Beats-hez képest ők még istenesek.
-
Nagyin jó cucc, bár nem olcsó. (Minőséget meg kell fizetni) Az meg a másik hogy Magyarországon ha kimennék az utcára ezzel a cuccal, figyelnem kéne ki akarja leszedni a fejemről.
Múltkor valami hülye beszólt hogy miért nyomom a telefonomat meg hogy CIA ügynöknek hiszem magamat? -
hallador
addikt
Te várj olvastad a cikk címét igaz? Apple blog: Beats Studio 2.0 bemutató
Várj csak a zaj-ban nem hallottam, hogy Beats-ot árulnának, az hogy árulnak jót nem azt jelenti, hogy nincs szarrá árazva a vacak érted az összefüggést....
Aztán megmagyarázhatnád azt is mi kerül ennyibe ezen, ha ennyiért mellette a jó is, vagy a Beats-et csak Apple fanoknak ajánlják a többieknek meg a jót
Na ne b....ssz ki velem, az ájfon a Beats-ből is Sennheiser-t varázsol?
-
Ati1979
veterán
válasz
Fitzgerald #66 üzenetére
Az m50-et érdemes kihúzni erről a listáról szerintem...
(#71) GALARDO
A momentum on ear pont illik az istyle-ba. Gyakorlatilag egy hallgathatatlan fejesről van szó. 5k-t nem ér. A sima momentum meg csak egyszerűen nagyon túlárazott...
-
hallador
addikt
válasz
Fitzgerald #66 üzenetére
Igen az Apple-s emberek értékítéletével komoly gondok vannak, nem véletlenül az apple resellereknél jelennek meg ezek a konzumer elektronikai termékek. Ez a Beats márka a saját bevallásuk szerint is tisztán felhasználói termék, az az divattermék. Ellentétben a egy valódi minőségi márkával.
(#69) blackrulz
-
törölt tag
Én ezt hugi szindrómának hívom. O is megvett egy rózsaszín kompakt gepet, annyiért, amennyiért lehetett volna ertelmes fenykepezot is kapni. O is ezt mondta, annyira nem csinál szar kepeket. Ilyen aron ha nem is sisteregne akkor is Max a divat faktor a pozitívuma, meg hogy szettolja a fejet a basszus. Csajozni tuti lehet a tizenévesek tuti ráfarolnak, azon túl meg jo szűrő, mint a gyógyító mágneses karkötő, meg anno az ilferro matrica.
meglátom es tudom merre az arra
-
GALARDO
addikt
válasz
Fitzgerald #66 üzenetére
Tényleg érdemes benézni a fejhallgatós topikba.
Köszi, de nem.
-
Fitzgerald
veterán
Szarfón mellé Beats dukál, ha igazi hipster akar lenni az ember Ez tény.
Ha viszont igazán jó minőségű, jó ár/érték arányú fejes kell valakinek, akkor Shure SRH 440 és 840,
Audio Technika ATH-M50, Beyerdynamic DT 770, Sony V6 vagy 7506.
Tényleg érdemes benézni a fejhallgatós topikba.
Nem viccelek amikor azt mondom, ingyen sem kéne ez a Beats saját használatra.
Ha hozzájutnék ingyen egy ilyenhez, eladnám azonnal, és megvenném valamelyiket a felsorolt fejesek közül. -
margithid
veterán
Lényeg, hogy divatos.
Sokan amúgy leszarják a beats hangminőséget is, csak az ficegjen a nyakukban, egyszerű kiegészitő.
Na nekik jön jól a kínai hamisítvány
Amúgy egy komoly zenével foglalkozó embert megkérdezném melyik kellene neki, a linkelt shure vagy a beats, szeritnem nem sokan mondanák a beats-et -
lowzor
veterán
Na a sok kis 14 évesnek megvan a húsvéti ajándék az iphone mellé...
Komolyan mondom, hányok a mai divattól. -
spawn21
veterán
Egy nagy baja azért van ennek a fejesnek. Ha le van merülve nem használható. Nagyon ciki.
A 35000 Ft - al olcsóbb pjúriti prònak nem kell ilyen hülyeség. (az más hogy jobb)
-
margithid
veterán
válasz
Giorgio1313 #27 üzenetére
Nem arról van szó, de egy fülesnél a legfontosabb a hanagminőség, és ezért az árért bizony kapsz jó pár minőségi audió cuccot. Itt van pár: Otthonra egy shure, utcára meg egy iylen sony.
Fele ennyit költött az ember és van két fasza jó eszköze. Dizájnaban (ami igazából a beatset eladja) meg sony is felveszi a versenyt. -
Sebhelyes
senior tag
Ott hagytam abba az olvasást, hogy Beatz>Sennheiser
-
Fitzgerald
veterán
Látom nem sokan olvassák innen a fejhallgatós topikot. Ennek a pénznek a feléért ennél jobb ár/érték arányú fejeseket veszel, és nem, nem AKG-t vagy Sennheiser-t, és de, ők is szeretnek a nevükből élni.
-
MASSlag
tag
Hát, úgy tűnik a Beats Studio 1 Dr. Tré hangminőségét elég könnyen megugorják a kínaiak is LINK
(külsőre is LINK)
Ha aktív zajszűrés kell, a Bose cuccai simán verik ezeket. Ha meg a külső számít vegyenek Sennheiser Momentumot, az legalább nem nyikorog
Szimplán hangminőségben pedig az ára negyedéért sokkal jobbat kapni.Ha pedig Beats hangminőséget akarok, kiülök a nagykörúthoz és hallgatom az autózörgést, abba sem sokkal nehezebb beleképzelni a zenét.
-
#Morcosmedve
veterán
Még mindig komolytalan az ár... sehogy se szól ennyiért!
A minimálbér meg 77 eFt nettó... -
dane12
csendes tag
A legnagyobb probléma az volt mikor kipróbáltam egy eredeti solo hd-t, és egy tizede áron lévő hamisítványt, és kellemesebb hangzása volt, valamint kényelmesebben felfeküdt a fejemre, az utóbbi...
-
hallador
addikt
válasz
#54715584 #41 üzenetére
Jellemzően ezt a márkát az Apple üzletek árulják, nem csak ott lehet kapni, de ők felvallaljak, mint minőségi termék. Nyilván adott összegért kategóriákkal jobb minőség is kapható. De, lehet ezt is az Jonathan Íve designolta ezért a minimum 2-Es ár.
autox3c:
Kérdés hogy mire akarod használni. Ha csak mutogatni ennyit költeni felesleges, mert.fele ennyiért is van ehhez hasonló vagy jobb minőség.
-
autox3c
tag
Valaki tud mutatni olyan fülest, ami legalább ilyen jól szól ÉS legalább ilyen jól néz ki?
Az oké, hogy jobb hangzást is kapni ennyiért, de a design sem másodlagos szempont sok embernél (nálam sem). -
törölt tag
Ennek a hírnek mi köze az Apple bloghoz? Más eszközzel nem működik?
-
xmaas
őstag
Az a fekete kinezetre nem rossz, de sajnos minosegileg fele ennyi penzt se erne meg de nem baj majd venni fogjak mint a cukrot elvegre ezzel kell vilogni ,iphone + bitzzz es mar menok leszunk lanyok meg dobalni fogjak a bugyingokat utanunk az utcan
-
Ati1979
veterán
Hát ezekkel a legnagyobb baj a basszus minősége és mennyisége. Meg az, hogy ráül a többi tartományra.
Meg hangminőségben nem hozzák azt a szintet amit mondjuk egy beyer, vagy egy ath fejes nyújt.
Még sajnos a sennheiser szintet sem hozzák ár / érték arányban.Szóval ezek a fejesek csak addig tűnnek jónak amíg az ember egy hasonló árú (nem túlárazott) konkurens terméket meg nem hallgat!
-
tDr1v3r
veterán
A Mixr-ről én azt hallottam hogy árához képest korrekt, de eddig még nem volt esélyem megfülelni egyet sem sajnos... btw nekem Pro meg Tour van (meg van a családban Solo - nem HD -, meg HeartBeats is), előbbi jól szól de utóbbi nagyon félre van súlyozva basszusilag, nem minden zenéhez jó sajnos.
-
Ati1979
veterán
válasz
#24536576 #28 üzenetére
Ha az SMS audio-ra gondolsz, akkor az kb. a hallgathatatlan kategória. Olyan zavaróan életszerűtlen mély kiemelése van, hogy pénzt nem adnék érte.
Én egy 80k-s darabot hallgattam meg.
A beats kb. ugyanez. Bár pl. a mixr-t van aki dícséri. Tehát nem lehet teljesen általánosítani.
(összes termék, mindenkinek szar)
-
törölt tag
én hallottam ilyen füles hangját, szerintem fos, olyan mintha egy rádiót hallgatnánk közelről. Ennyiért inkább Beyer
-
halkow
őstag
jó cucc a haverom is hasonlót beats -et vett és tényleg jól szól a mélyeket én szeretem
tuc-tuc-tuc
én se tehetem sajna hogy kiadjak ennyit nem olyan világba élünk -
törölt tag
Érdekes. Van itt fülesekkel foglalkozó topic is, ott "hozzáértők" mondják meg, hogy milyen is a Beats... Itt meg a divat"gyerekek". Sistereg, nyekereg, de jól szól, jó minőségű.
Szerintem inkább "menőssége", és, hogy nagyobb arc aki ilyet hord az javítja fel a hangzását. Jön majd 50cent fülese, kíváncsi vagyok, lenyomja e a Bíccet.
-
Giorgio1313
aktív tag
válasz
kameraman77 #18 üzenetére
Ez kb olyan mint hogy nem veszek audit mert a trabiban is van kormany ,meg hat az is gurul
-
Reignman
aktív tag
Szóval a csóró magyaroknak jó lesz 1 hónap múlva az 1990 forintos kínai hamisítvány is?
-
spawn21
veterán
Szerintem nem rossz . Nekem monsterem van. Nagyon szépen szól ,sokan nem is gondolnák.
Divat márka ,de attól nem rossz . -
istnag
addikt
Nem tudom a sok fikázó közül,kinek volt már fején,esetleg ki hallgatott vele zenét,de azt hiszem pár embernek leesne az álla. Ha tehetném én vennék egyet,akár 87 ezerért is.
-
Flind
senior tag
Ezek meg vannak bolondulva. Amúgy szerintem bármelyik Sony fejhallgató össze-vissza alázza designban, de kinek mi.
-
pingwin011
aktív tag
válasz
kameraman77 #18 üzenetére
Azért egy 3200 FT-os cucc nem hiszem, hogy ugyanúgy szól.... Mondjuk szól... Azért fejhallgató és fejhallgató közt bőven van különbség, ettől függetlenül nyilván nem ér ennyit. De ezek direkt arra készülnek, hogy ne minden 2. ember hordja, hanem kb menő legyen ezt használni, mert te megteheted, stb, ugyanez az iphone, nyilván fellövik az árát... Kb a kiváltságosság érzetét keltetik a termékeikkel, és vannak bőven, akiknek ez fontos, és megveszik ezért...
-
Shyciii
veterán
Fele ennyiért AKG K452-esem van ugyanúgy kemény tokkal, ugyanúgy 2 féle kábellel, és még szebben is szól, hálistennek a kinézete meg nem olyan feltünő "divatos", hanem szimplán normális.
-
kameraman77
tag
87.000?
Ennyiért fél évre felveszek egy garázszenekart és jönnek mögöttem és zenélnek
De viccet félretéve ez azért annyira nem vicces, szerintem külföldön sem...Tescoban épp ma láttam valami nagydarab TDK-t 3200 ft-ért nem hiszem, hogy gyengébb lenne..ha már az utcán akarok egy fejhallgatóval villogni, ami ugye.. khm...
rétegarcoknak e-penis ez a termék ahogy látom. (de ez szigorúan magánvélemény) -
Zoltn
senior tag
128-as mp3-hoz tökéletes választás!
-
DEJVID
őstag
Ennyiért már fejhallgatót is kapni.
-
Paul119
addikt
87 ezer
nem komplettek..sokkal inkább egy Senheiser
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A kényelem alatt én arra gondolok, hogy nyomja-e az ember fejét, vagy nem. Azt ugyanis nem csinálja, függetlenül attól, hogy mivel zárt kialakítású, időnként nem árt, ha kicsit szellőztetjük, de ez szerintem nem a termék hibája, egyszerűen egy zárt kialakítású, aktív zajszűrős megoldás csak ilyen tud lenni. Ha levegőzne is a fülünk, nem lenne zajszűrt a cucc.
A nyekergés nincs rendben, de alapvetően ez egy jól összerakott, strapabíró eszköz. Inkább nyekeregjen, mint eltörjön, legalábbis szerintem, de nyilván az lenne az ideális, ha nem is nyekeregne.
A sistergés pedig tényleg gáz, ezt leírtam a cikkben is. Egyébként köszönöm a visszajelzést, remélem, így jobban érted, hogy mire gondoltam!
-
Cyberpunk
félisten
87k? Biztos a név miatt, nem a tudás végett.
-
törölt tag
Nyekereg de legalább minőséginek látszik.
"a csavargatásra történő nyekergéstől eltekintve minőségérzetet sugall""elképesztően kényelmes" vs. "a zárt kialakítás miatt befülled alá az ember"
"jól hallgató sistergés"
Hát ez így fasza 87ezerért.
-
GALARDO
addikt
Nekem még a régebbi verzió van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Én csak itthon használom, fejhallgatót sosem vinnék utcára. Az is egyértelmű, hogy ez nem ide készült. Viszont külsőre tényleg sokkal szebb, mint az elődje.
-
Ati1979
veterán
"A legnagyobb fejlődés az eszköz külsejével történt."
Igen ezzel lehet majd eladni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest