Új hozzászólás Aktív témák
-
showtekk
csendes tag
válasz
waccamár #416 üzenetére
Nezd a reszleteket en sem tudom, hogy, hogy lehetseges, de pl arukereson ahogy latom mar 99k-ert is lehet venni, szoval azert en nem tartom olyan vilagtol elrugaszkodottnak ezt a 85k-s arat. Itt hardverapron tobb valoban megbizhato ember is arul 90k kornyeken pro 2ot. Mint irtam en is olyantol vasaroltam ezt akinek 400+ pozitivja es 0negativja van es korabban is vasaroltam tole. Korabban sem es most sem bantam meg a dolgot, de sosem kerdeztem ra, hogy, hogy tudja ennyiert adni azt amit arul.
-
showtekk
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy beruhaznek a napokban egy 2.generacios Pro-ra (2019-es 1.gent valtana) az uj frissitett USB -c verziost vennem bontatlanul 85-ert. Megeri most erre lecsapni, vagy johet esetleg karacsonykor valami akcio ra? Nem nagyon vagoyk tisztaban, hogy, hogy szokott mozogni az ar azert erdeklodom, mert 1honapot meg siman tudnek varni ha van miert persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest