Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szafter
tag
Valaki nem tudna hozzám vágni egy nCore meghívót? Már nagyon régóta szeretnék bekerülni.

-
Vagy egy éve ajánlgatja az egyik ismerősöm, hogy ad meghívót.
Komolyan beregelek, és megnézem már mitől kell ennyire hanyatt esni.
Egyszer már kaptam meghívtót az independece(?)-re.(nem vagyok benne biztos, hogy az volt)
De azt még ezelőtt becsukták(tavalyi razzia), abból nem láttam semmit.Most is kaptam egy meghívót valamelyik-re, kb. 2 nappal az után zárták be, hogy meg tudtam nézni.
Szóval rettegj nCore jövök.

-
Lenry
félisten
-
veector
senior tag
Ha ennyire szereted az nMagot akkor miért vágod alattuk a fát?
Az "Ennyi..."-től meg falramászok
-
Ifju
aktív tag
Ezzel a sok beszéddel jut el a híre a "megfelelő" fülekbe/kezekbe - sajnos.
Érdekes, de néhány kevésbé ismert, és elég jó magyar oldallal semmi nem történt a razzia alatt - vajon miért?!Szerintem a megfelelő hozzáállás csendben meghúznia magát minden tagnak, örülni és boldognak lenni, hogy az oldalhoz tartozhat, és nagynéha említést tenni róla megbízható ismerősök körében. De semmi helye ezenek publikus helyeken.
Persze csak akkor, ha nem akarjátok hogy ismét bezárják...Ez, hogy már az Origó cikkezik róla, azért ez egy elég nagy b*zmeg...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Attól, hogy zárt a tracker, még nem vagy kötelezve illegális tevékenységre, és az oldal tagjának lenni sem illegális. Ennél fogva beszélni is lehet róla.
Ha meg azt követjük, ami pl. a bittorent topicba van kiírva, hogy pl. ne írjuk le a tracker nevét, akkor kvázi még védjük is őket.
-
McKane
senior tag
hát én spec csak a the1st-re vagyok regizve.. elméletileg, de nem szoktam torrentezni.. legalábbis onnan nem..
de ahogy nézem az még nem működik..de bevallom,sokáig próbáltam ncore-os meghívót vadászni, de senkinek sem volt.. akkoriban jobban érdekelt az effajta dolog.

-
Anubiss
tag
Első!

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Gitáros topic
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest