- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
eszement24 #44 üzenetére
Csak az USA-ból érhető el. Illegális módszerhez kell folyamodnod, ha le szeretnéd tölteni, de ebben nem segíthetünk.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Sofian
őstag
Miután megláttam hogy az Amazonos vilagpremierbe csak a világ kisebbik része tartozik bele inkább átpartoltam ezen egy játék erejéig a warezon app store-hoz.
-
eszement24
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudom leszedni az Amazonról a Riot? Természetesen fizetnék érte, de most ingyenes. Market Enablerrel nem okoz gondot a marketről progit venni, de ott nincs a Rio. Amazon azt írja ki nálunk nem elérhető a szolgáltatás, hiába próbáltam eddig mindent
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
Trabby
aktív tag
Most, akkor fizetős lesz? Hogy lehet "hozzájutni"?
(Itt-ott az iphonos verzió már fent van...)
-
Asassin
csendes tag
bocs így már értem
-
Inarus
addikt
Tényleg sajnállak. Komolyan. Azon filózol, hogy milyen mobilneted legyen az androidos mobilodhoz és így már tényleg nincs egyszeri 1 dollárod. Bazz, nem érdekel, hogy warezolsz, de büszkén hirdetni és álszent szöveggel, magadat sajnáltatva igazolni ezt már kissé gyomorforgató. Akkor a tolvaj a villamoson joggal veszi el a telefonod, mert neki nincs pénze rá és még sajnáljuk is meg?
-
AkosL
aktív tag
annyira szánalmas ez a hozzáállásod.
senki nem mondta, hogy kötelező használni az adott alkalmazást, de ha hasznélod és örömöd leled benne vagy segíti a munkád, nehogy már az a 200 ft vágjon földhöz.
Annyira tipikusan magyar vagy. Irigykedsz azokra, akiknek kicsit jobban megy (bár hozzáteszem, hogy ha egy x8 belefért, te sem kenyérre gyűjtesz, gondolom én...).a fejlesztő beleteszi a munkát, időt, pénzt, te pedig ellopod.
ez kb olyan, mintha idejönne egy kis indiai és fogná a fizetésed, hogy bocs, ezt most elviszem, mert nekem szarabbul megy.warezolj, de legalább ne legyél rá büszke, mert szánalmas.
bocs, de felhúzta az agyam ez a téma.
egy fejlesztő.
-
Morden24
nagyúr
A havi fix tétel egy egészen más kérdés, de te tényleg azt akarod itt beadni az embereknek, hogy egy okostelefonnal mászkáló embernek problémát jelent egyszeri 300 forint kiadása? Úgy értem problémát, vagyis befolyásolja a havi költségvetését? Mert ha ennyire árérzékeny, akkor meglepő, hogy mégis egy 50K-s telefonra warezolja le az említett appot.
Nyugati szintű fizetés, az tényleg kéne. Mondjuk el kéne rá cserélni a balkáni szemléletmódot, és kapásból duplát javulna a dolog optikája...
Sectumsempra - For Enemies
-
AMD Power
titán
Sajnos nálam a sima Angry is "szaggat" egy picit.
-
Zirowe
nagyúr
Akkor gondolom a 70ezres fizetésedből lewarezoltad a 70ezres vagy ki tudja mennyibe kerülő androidos telefonodat, mert hát minek fizetnél érte, majd a gazdag országok lakói fognak helyetted!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Dave1984
őstag
Epp erre akartam ravilagitani.Nalink dragabb telefonalni,netezni stb,erre jon meg ra a sokkal kevesebb fizetes!Hidd el sokunknak erre mar nem marad.Pelda: mondhatni nem nagy tetel 2000ft rol van szo,de tobb napja szamolol,kalkulalok,h.bere fer-e.meg a keretbe,h. ne Net 500 elofizum legyen,hanem RelaxnetM.Es en meg boldognak mondhatom magam,h.ez a legnagyobb problemam.Na de nem akarom teljesen szetoffolni a topicot,es nahyom szivesen megvennek minden szoftvert jogtisztam,de ahhoz nyugati szintu fizetes is kellene!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Inarus
addikt
Vele sem kell egyet érteni, de ügye nem nagy gáz, ha az embernek ilyesmire is van kedve költeni pénzt?
Ez a "gazdag országokban fizessenek, én warezolok" szöveg meg kissé álszent párszázas tételeknél. Főleg hogy annyira azért nem vagyunk szegények, hogy ne sírjunk a "több tízezres telefonra drága a 300 forintos program" - címszóval püfölve a saját, fizetett internetkapcsolattal rendelkező számítógépünk billentyűzetét... Egy-két üveg üdítő ára ugyan ne legyen már drága egy hónapban, ha már a telefonra volt pénzünk... Utálom ha más zsebében turkálnak - még ha ebben a pillanatban nem úgy tűnik is - de az ilyen kifogások és kettős hozzáállások hangos kinyilvánítása és a felháborodott hangnem ami ezt övezi kicsit sok. Ha nem mondasz ilyesmit senki nem szól be, csendben magadban is lehet warezolni, nem kell rá büszkének lenni és nem kell a jogosságát hirdetni.[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Köszönjük az építő jellegű hozzászólást. Karma már leírta.
Én pl. néhány marha hasznos app Donate verzióját is megveszem, hadd kapja meg a fejlesztő a pénzt a munkájáért. Igyon meg egy sört vagy valami.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Asassin
csendes tag
Minek baszkuráljuk a paid részleget ha ott van 4shared és sok társa ingyen?!
-
AS
félisten
válasz
Lotusomega #6 üzenetére
Pár nap....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
domi007
őstag
Marad a szokásos Google: <programneve> apk kulcsszó...a fen esne ebbe a Marketesdibe, minden gyártónak van kb. külön egy, most jön rá az Amazon is...
Nézzük a telómon most máris kb. 3 különböző market lehetséges: Amazon, Android, Tegra Zone.
Aztán van HTC likes, Samsung valami...."̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Zirowe
nagyúr
Jó, de ezt írtam én is, hogy "hivatalosan" nem érhető el.
Marketenabler meg persze elhárítja ezen akadályt, de akkor is a külön marketbe kell menned, ha az amazon rendszerré fogja fejleszteni ezt a különcködést. :S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Kakumix
senior tag
Én a harmadik változattal élek, MarketEnabler és már fizethetek is a programokért
Igen, tudom hogy root jog kell hozzá, de vagyok annyira ügyes, hogy legyen.
ui.: egyébként nem kell szétszabdalni a Market-et, nem kell a fregmentáció és a Google hülyesége, hogy nem lehet alapból fizetni egy csomó országban. Bár talán mostanában válik majd elérhetővé Magyarországról is a fizetős Market (tegnapi hír
)
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Zirowe
nagyúr
Nem szedek fizetős dolgokat és kész.
De ha jól látom eleve két verziója van ennek a programnak, egy szokásos ingyenes verzió hirdetésekkel és egy egy ad-free verzió, gondolom pénzért.
Tehát ha már az ingyenes alkalmazásokat is kiszervezik a hivatalos market alól, akkor rég rossz az egész..
-
Kumite
aktív tag
És neked a világnak ennek a felén, valamint sok más ország Android tulajának melyik a jobb? Az, hogy egységes a market, de csak az ingyenes dolgokat szedheted le, vagy az, ha van az Amazon, ahonnan mostantól le tudod majd szedni a fizetős dolgokat is?
-
Zirowe
nagyúr
Jó ötlet, csak ez azért nem vitelezhető ki hivatalosan, mert eleve ezt akarja elkerülni a külön marketek létrehozása, nem?
Kumite: attól függetlenül, hogy a fizetős alkalmazások hivatalosan nem elérhetőek pl: itthonról, továbbra is egy darab, egységes és központi marketről van szó, csak annak van egy fizetős és egy ingyenes része, de a kliensprogram egy.
Itt viszont már nem ez a helyzet.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Rickazoid
addikt
Csomagkezelő kell. Úgy értem a linuxos csomagkezelők működési elve alapján írhatna valaki egy programot, ami egy felületen teszi elérhetővé a különböző alkalmazásboltok programjait, így a felhasználónak csak egy programot kellene indítania, ott tudna keresni minden alkalmazásboltban és letölteni, vásárolni mindegyikből.
Azt mondjátok kicsit elrugaszkodtam a valóságtól?[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Zirowe
nagyúr
Nagyon remélem, hogy ez nem fog tendenciává alakulni, és maga a market nem lesz fragmentálva, tehát, hogy előbb utóbb azért mégis minden landolni fog a marketben.
Mert ha nem, az megint nem fog tetszeni a felhasználóknak, az elmaradózó rendszerfrissítésekkel együtt.
-
Rickazoid
addikt
Érdekes fejlemény. Még nem is aktív, de máris felhasználókat akarnak elcsábítani a Marketről, kezdetnek megnyerték a Rovio-t. Vajon az Amazon végez majd minőségi ellenőrzést és víruskeresést a programokon, amiket oda töltenek fel?
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Alexios
veterán
ez aztán nagyon kell..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Angry Birds Rio Android alapú változata kizárólag az Amazon Appstore online áruházban lesz elérhető.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó