- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Lehet, hogy számodra ezek a funkciók parasztvakításnak számítanak és semmi több, ettől én még hasznosnak tartom és megvettek vele kilóra.
Itt jön be a képbe, hogy mi a különbség. Ha a Samsung beépít egy plusz funkciót, az csak és kizárólag a saját alkalmazásaival működik, mivel a rendszerre és a fejlesztőkre nem sok hatással vannak. Hiába lehetne döntéssel scrollozni böngészés közben, ha én nem a végletekig kiherélt Samsung Browsert használom, hanem a Chrome-ot, vagy a Dolphin-t. Szóval igen, ezek csak arra jók, hogy a feature listában legyen egy plusz sor, használati értékük nagyjából nulla.
ott nem kellett ilyenekkel foglalkozni sose tudtam mennyi ramom szabad de nem is érdekelt...1 évben 2x ha újraindítottam, akkor is csak mert véletlen lemerült.
No látod, nekem a stabil, megbízható működés sokkal többet nyom a latba, mint pár feature, amit nem nagyon lehet kihasználni, illetve oly mesésen megbízható (egyszer van, egyszer nincs).
Gonosz kérdés
: ha kórházba kerülnél, melyik rendszer üzemeltesse a lélegeztető gépedet?
Android / iOS
"Ketteske, nagy levegő... rebootolunk..."
-
Parallaxis
addikt
Van egy all in one távirányítóm, amivel szinte minden kütyüt tudok irányítani
Kivéve amit nem, mert a Samsung megoldása nem tanítható.
Az más kérdés, hogy én inkább kikapcsoltam a funkciót, mert rendre beragad és eszi az aksit. A normál távirányító hamarabb kézben van, mint a mobil, meg az app elindítása. Számomra értelmetlen funkció.elég a telefonnak intenem egyet és megmutatja mennyi az idő/van-e vmi elszalasztott esemény
Vagy nem mutatja meg, mert ez a funkció 10-ből jó ha 3-szor működik normálisan.
ott az S-Pen
Ezt én is írtam, ez valóban jó, de még sokat kéne rajta finomítani és kellene jóval több alkalmazás ami kihasználja.
a gesztusvezérlés
Felejthető. Csak pár Samsung appban működik, nem véletlen, hogy az S5-ből már kihagyták.
50 giga dropbox + google drive szemben az Alma 5 gigás iCloud-jával
Én ezt úgy értelmezem, hogy az 50 GB Dropbox + 50 GB Box.Net + 15 GB GDrive mellé van még + 5 GB iCloud is.
elég a kijelző fölé tartani az ujjam bizonyos tartalmaknak és egy betekintő képet/információt ad róla, weboldalaknál felnagyíthatóak ezáltal bizonyos részek, nem kapcsolja ki a kijelzőt amíg nézem, filmezés közben megállítja, ha elfordulok és ahogy visszanézek folytatja (megfelelő fényviszonyoknál), stb. folytathatnám.
No ezek a non plus ultra parasztvakítás kategóriák. Nálam mindegyik kikapcsolva, mert értelmetlenek és csak felesleges erőforrást visznek el.
-
Parallaxis
addikt
Én is Note 3-at használok, de innováció az nem sok van benne.
Az S-Pen egy jó dolog, de mivel kevés app támogatja a lehetőségeit, így eléggé korlátozott a használhatósága. A többi Samsung feature meg kb. semmire nem jó.Nem bántam meg a cserét.
Én sem, mert a nagy képernyő kárpótol az egyéb Androidos hülyeségekért, de ha kijön egy nagyobb képernyős iPhone, akkor azonnal váltok vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest