- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Guts
aktív tag
Ez bizony ennyiért (ha minden jól működik benne) teljesen jó. Igaz, gondolom - a szinte használhatatlan - TN kijelző van benne, de ennyi pénzért még ez is megbocsátható. Az egyik legnagyobb hibája ennek a tabletnek a túl fejlett op.rendszer lehet talán, ami jobban zabálja a ramot, de gondolom úgy gondolta a management (nem alaptalanul), hogy a sok retardáltnak így legalább befoghatják a pofáját azzal, hogy nem egy ősrégi android verzió fut rajta.
Én 600 mhz-es 256 mb ramos rosszul működő érintőpanelos telefonnal is végig játszottam annak idején a modern combatot, tehát ezzel a tabbal sincs valszeg olyan nagy gond. Nem gáz ez a hw, a felbontás ehhez pont jó, aki jó áron akar venni egy egyszerű olcsó tabletet, akkor ez szerintem egy jó választás lehet.
Ha ajándékba lesz egy gyereknek karácsonyra, és a gyerek meg ki akarná dobni, mert nem olyan jó, mint az ipad, akkor az ipad helyett jár egy apad, azaz "apád f@szát kapsz te legközelebb karácsonyra" azután pedig grátiszként közvetlenül jár a gyorspostával és free shipping-el érkező atyai saller.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged