Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• G-Guts

aktív tag

Ez bizony ennyiért (ha minden jól működik benne) teljesen jó. Igaz, gondolom - a szinte használhatatlan - TN kijelző van benne, de ennyi pénzért még ez is megbocsátható. Az egyik legnagyobb hibája ennek a tabletnek a túl fejlett op.rendszer lehet talán, ami jobban zabálja a ramot, de gondolom úgy gondolta a management (nem alaptalanul), hogy a sok retardáltnak így legalább befoghatják a pofáját azzal, hogy nem egy ősrégi android verzió fut rajta.
    Én 600 mhz-es 256 mb ramos rosszul működő érintőpanelos telefonnal is végig játszottam annak idején a modern combatot, tehát ezzel a tabbal sincs valszeg olyan nagy gond. Nem gáz ez a hw, a felbontás ehhez pont jó, aki jó áron akar venni egy egyszerű olcsó tabletet, akkor ez szerintem egy jó választás lehet.
    Ha ajándékba lesz egy gyereknek karácsonyra, és a gyerek meg ki akarná dobni, mert nem olyan jó, mint az ipad, akkor az ipad helyett jár egy apad, azaz "apád f@szát kapsz te legközelebb karácsonyra" azután pedig grátiszként közvetlenül jár a gyorspostával és free shipping-el érkező atyai saller.

Új hozzászólás Aktív témák