- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
válasz
margithid #26 üzenetére
Egy probléma van csak. Soha nem lesz elég az 512 ram, ha használod is a telefont. Nekem is annyi van a G510-ben, swap nélkül katasztrófa. Az, hogy zenehallgatás mellett böngészek jön egy sms, megnyitom, váltanék vissza böngészőre, és újratölti az oldalt.. kereshetem meg, hogy hol jártam, plusz mégegyszer betölti, plusz adatforgalom..
Nem is értem a gyártókat, én simán azt csinálnám, hogy adnék gyári tartozékként egy 4 gigás, class 6os microSD-t (plusz költség kb egy ezres), és aktív swap, amint behelyezed a kártyát, mondjuk 512 MB.. Nincs olyan gyors, mint a RAM, közel sem, de aki 512 MB-tal vesz telót az ne is várjon csúcssebességet. Cserébe lenne multitasking. Meg amúgy is, az se tart rövidebb ideig, hogy újból megnyissa pl a launchert, mint betöltse SD-ről IMO.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest