Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen okostelefont vegyek?
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
válasz
margithid
üzenetére
Egy probléma van csak. Soha nem lesz elég az 512 ram, ha használod is a telefont. Nekem is annyi van a G510-ben, swap nélkül katasztrófa. Az, hogy zenehallgatás mellett böngészek jön egy sms, megnyitom, váltanék vissza böngészőre, és újratölti az oldalt.. kereshetem meg, hogy hol jártam, plusz mégegyszer betölti, plusz adatforgalom..
Nem is értem a gyártókat, én simán azt csinálnám, hogy adnék gyári tartozékként egy 4 gigás, class 6os microSD-t (plusz költség kb egy ezres), és aktív swap, amint behelyezed a kártyát, mondjuk 512 MB.. Nincs olyan gyors, mint a RAM, közel sem, de aki 512 MB-tal vesz telót az ne is várjon csúcssebességet. Cserébe lenne multitasking. Meg amúgy is, az se tart rövidebb ideig, hogy újból megnyissa pl a launchert, mint betöltse SD-ről IMO.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi