- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
válasz
margithid #26 üzenetére
Egy probléma van csak. Soha nem lesz elég az 512 ram, ha használod is a telefont. Nekem is annyi van a G510-ben, swap nélkül katasztrófa. Az, hogy zenehallgatás mellett böngészek jön egy sms, megnyitom, váltanék vissza böngészőre, és újratölti az oldalt.. kereshetem meg, hogy hol jártam, plusz mégegyszer betölti, plusz adatforgalom..
Nem is értem a gyártókat, én simán azt csinálnám, hogy adnék gyári tartozékként egy 4 gigás, class 6os microSD-t (plusz költség kb egy ezres), és aktív swap, amint behelyezed a kártyát, mondjuk 512 MB.. Nincs olyan gyors, mint a RAM, közel sem, de aki 512 MB-tal vesz telót az ne is várjon csúcssebességet. Cserébe lenne multitasking. Meg amúgy is, az se tart rövidebb ideig, hogy újból megnyissa pl a launchert, mint betöltse SD-ről IMO.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest