Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

Az Android tele és tele van buggal, több 10 vagy 100 ezer felett van most is a számuk. Tény. Aki fordított már magának AOSP forrást, az pontosan tudja, látja.

Eleve nem tartom jó ötletnek a regiszter-bázisú architektúrát, hiába jött a JIT vagy most a Project Butter technika. Lassú a kódfeldolgozás. Egy hasonló erősségű, tehát 4 magos hardveren egy másik rendszer ilyen felbontások mellett rohan, szemben azzal, amit az android művel.

DE!!!

Mégis ennek van jövője, mert innovatív. Van jövője, mert széles körben el tud terjedni, ezzel bekapcsolja azokat a csoportokat is, akik érdeklődnek a működés magasabb szintű ismerete és a fejlesztés iránt. A szabadsága menti meg. Hiába a több ezer hiba. Megtehetem, hogy ha valami zavar kijavítom, ugye? Persze.

Ha valami zavar az iPhone-ban, akkor nem vihetem vissza, hogy "Bocs, de ez engem nagyon zavar...", mert elhajtanak, hogy: "Hát ez ilyen, vedd meg a következőt"

Sajnos két napja eladtam a Blade-em, de már most visszasírom, mert az enyém volt, olyan volt, amilyennek ÉN elképzeltem, nem olyan, amilyennek valami mérnök, aki vagy eltalálja mire van szükségem, vagy beállhatok a kolomp után a bégető tömegbe.

Valaki mondta, hogy:

"Lehet hogy megvettek azért, mert én másképp gondolkodom, mint a tömeg, én viszont őket vetem meg, mert szánalmasan egyformák" ;)

Új hozzászólás Aktív témák